Voleibol

Un somni complert, el CV Sant Pere i Sant Pau puja a la Superlliga 1

Els tarragonins han aconseguit el seu lloc a la Superlliga 1 després de la seva victòria contra el Leganés

El CV Sant Pere i Sant Pau després de la seva victòria i ascens a la Superlliga 1CV Sant Pere i Sant Pau

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau ha complert el seu somni i torna a la Superlliga 1, la màxima competició a nivell nacional. Els rojillos han aconseguit l'ascens després d'una temporada gairebé perfecta i una victòria d'1-3 contra el Leganés.

El Leganés ha començat amb avantatge, guanyant el primer set (25-21). No obstant això, els tarragonins han demostrat tot el seu potencial a partir del segon set. Després d'un començament igualat (6-6), els rojillos han obtingut un ampli avantatge (6-12). Tot i això, finalment l'equip rival ha aconseguit empatar el marcador (21-15).

El tercer set també ha tingut un inici igualat (6-6), però els rojillos han trencat l'empat de nou amb un remat de Rolando, que ha posat el marcador en 17-25, guanyant així el tercer set.

Els de Vlado Stevovski s'han lluït durant el quart i últim set del partit, protagonitzant una remuntada històrica. El blocatge decisiu de Rolando ha posat el punt final amb un resultat de 17-25, desencadenant la celebració i l'alegria entre els jugadors tarragonins. Amb aquesta victòria, l'equip SPISP ha assegurat el seu lloc a la Superlliga 1.