El duel es va solucionar amb una jugada de pissarra als últims segons

El CB Salou mostra el seu caràcter i s'emporta una victòria de prestigi a Mallorca (74-76)Fibwi Palma

El CB Salou van aconseguir una victòria de prestigi contra el Fibwi Palma gràcies a una jugada de pissarra a l'últim segon del partit (74-76).

Tot i que el Salou va començar el primer parcial amb avantatge de quatre punts, l'encert dels locals va mantenir la igualtat al primer quart. El Fibwi va agafar la iniciativa del partit acabant amb un 40-34 al descans. Fins i tot, a l'inici del tercer quart van assolir 13 punts d'avantatge, però van ser insuficients. El Salou va mostrar el seu caràcter i va remuntar el duel a base de triples.

A l'últim quart van fer un pas endavant i, amb una jugada d'estratègia, Isaac Mayo va ser l'encarregat d'enllestir el partit.