El Calafell cau contra el Liceo i haurà de remuntar al Joan Ortoll (4-1)

Els verds no van poder trencar la solidesa defensiva dels gallecs i van patir amb els contraatacs

El jugador del Calafell, Sergio Miras, pressionant un atacant del Deportivo Liceo.

El Calafell cau contra el Liceo i haurà de remuntar al Joan Ortoll (4-1)Deportivo Liceo

El CP Calafell no va poder trencar el domini del Liceo a Riazor i haurà de remuntar l'eliminatòria al pavelló Joan Ortoll. El conjunt gallec va guanyar per la seva efectivitat a les dues àrees. No van dominar l'encontre, però el mur defensiu que van alçar va ser impenetrable pel Calafell i els seus contraatacs van fer molt de mal a l'equip penedesenc i van deixar el partit amb un desmesurat 4-1.

Els homes de Ferran López van començar el duel deixant al conjunt gallec tancat en defensa. La iniciativa era dels penedesencs, però el primer a colpejar va ser el Deportivo Liceo. Amb tot el Calafell a l'àrea rival, Torres va culminar un contraatac de llibre. En qüestió de dues passades, el conjunt local es va avançar amb un gol que va fer molt de mal als de Ferran López.

El gol no va trastocar el guió del partit. Els de Ferran López van mantenir la possessió, però va ser un domini estèril. Per molt que voltaven la porteria defensada per Martí Serra, no aconseguien generar el perill desitjat. Les jugades acabaven amb remats llunyans o en internades a l'àrea que acabaven amb jugadors a terra.

Aquest contacte va generar una tensió creixent, que va provocar que els àrbitres aturessin el joc en diverses ocasions. Jordi Ferrer va cometre una falta evitable amb l'estic, però Dalmau no va aprofitar la falta directa per rematar el partit. El Calafell s'estavellava amb el porter rival i Martí Casas, el pitxitxi verd, estava permanentment vigilat per la defensa gallega.

A falta d'un minut per anar al descans, el Liceo va tornar a colpejar. El conjunt local mantenia la possessió deixant passar els segons, però a falta de 5 segons va veure una oportunitat. Caballeira va rebre l'esfèric al costat de la porteria i, amb un moviment decidit, va marcar el 2-0 just abans que l'àrbitre xiulés el final.

A la represa, va ser el Liceo qui va portar la batuta de l'encontre. El Calafell resistia com podia i va evitar més d'un gol clar. Martí Casas va fallar una falta directa que podria haver escurçat distàncies i d'un possible 2-1, el partit va anar al 3-0. De nou al contraatac, Dalmau va marcar el tercer gol local, però el Calafell va respondre a l'instant i, en el mateix minut, Xaus va anotar el 3-1. Amb el pas dels minuts, el Liceo va aconseguir matar l'encontre i anotar el 4-1 final per posar el 2-0 global a l'eliminatòria.