El tarragoní Tonet Sans s'emporta el primer torneig de la temporada

Va superar per un doble 6-4 als seus rivals a la gran final

Enric Sanmartí i Tonet Sans al centre de la imatge.

El tarragoní Tonet Sans s'emporta el primer torneig de la temporadaCedida

El padelista tarragoní Tonet Sans es va emportar el primer Slam de la temporada amb la seva parella habitual, el barceloní Enric Sanmartí. La parella competeix a la categoria de Primera Masculina i es va emportar el torneig del Tot Pàdel Play de Terrassa el darrer cap de setmana.

A la competició van participar un total de 298 parelles. A la gran final van quedar la parella Sans-Sanmartí contra Ferran Insa i Roger Aromí. El tarragoní es va desempallegar dels seus rivals per un doble 6-4.

En la final femenina, les guanyadores, Alejandra Alonso i Andrea Ustero, han doblegat per 6-1 i 6-2 a Lara Arruabarrena i Anna Ortiz. El següent objectiu del padelista tarragoní serà el primer Gran Slam de la temporada aquesta setmana a les instal·lacions de l'Espai Pàdel Blanes.