El Reus Deportiu ensopega contra el penúltim classificat a domicili (9-5)

Els de Jordi Garcia van veure com els locals els remuntaven un partit que havia començat 0-2

L'italià Checco Compagno va ser el jugador més destacat del Reus i va marcar un 'hat trick'.

El Reus Deportiu ensopega contra el penúltim classificat a domicili (9-5)Reus Deportiu

El Reus Deportiu va ensopegar a casa del Manlleu i veu com perd l'oportunitat per retallar distàncies de cara a la tercera posició. Els de Jordi Garcia van veure com els locals els remuntaven un partit que havia començat de cara als roig-i-negres, però el Manlleu es jugava la categoria i es va notar en el partit.

Els roig-i-negres sabien el que es jugaven i Checco Compagno va marcar el primer gol als cinc minuts de partit. Els reusencs controlaven el duel i, poc després, Marc Julià, amb una jugada individual es va plantar sol davant el porter i, amb una finta, va marcar el segon.

Tot feia pensar que el partit seria còmode pels roig-i-negres, però el partit es començava a complicar minut a minut. Jordi Garcia va decidir aturar l'encontre demanant temps mort, però el tècnic rival la va aprofitar encara més perquè a la represa els locals semblaven totalment canviats. Un minut després, els locals van posar l'1-2 i, tot seguit, Borregán va posar el 2-2 amb un remat al segon pal. Els locals havien empatat el partit en menys de tres minuts, però l'escomesa no va acabar aquí, Navarro va superar tot sol la defensa reusenca i va establir el 3-1.Un minut després, Pol Franci va aprofitar un contraatac amb superioritat numèrica i va marcar el 4-1. Els reusencs estaven estabornits i els rivals no els deixaven pensar. Tot just abans de la mitja part Borregán va posar el 5-2.

Els de Jordi Garcia van despertar a l'inici de la segona meitat amb un gol de Compagno que retallava distàncies. El partit s'havia calmat i els reusencs intentaven remuntar. L'ocasió va arribar amb la desena falta local, que concedia una falta directa, però Compagno no va aconseguir marcar-la. El Reus pujava la intensitat i en una jugada van forçar la targeta blava a un jugador visitant. Amb superioritat numèrica, Gelmà va aprofitar marcar el 5-4 amb un remat des de fora de l'àrea. Quan semblava que tornava a ser roig-i-negre, Borregán va tornar a actuar i en un minut va marcar dos gols, posant el 7-4. Aquest va ser un altre cop dur per al Reus que va veure com a tres minuts del final els locals marcaven el 8-4. El Reus Deportiu va tornar a reaccionar gràcies a Compagno. L'italià va completar un hat trick i va retallar distàncies amb el 8-5, però els locals van aguantar els atacs del Reus i van sentenciar el partit amb un gol de Pujadas a l'últim minut que va suposar el 9-5 final.