El reusenc va aconseguir una marca de 5,78 metres en longitud T11

Gerard Descarrega, competint a l'Europeu.

Gerard Descarrega es penja la plata en la jornada inaugural de l'Europeu ParalímpicEfe

El reusenc Gerard Descarrega va ser un dels sis atletes espanyols que es va penjar ahir una medalla en la inauguració del Campionat d'Europa d'Atletisme Paralímpic, a en Bydgoszcz.

Descarrega va aconseguir la medalla de plata després d'una gran actuació en la prova de longitud T11, amb un millor salt de 5,78 metres.

Va ser superat pel francès Ronan Pallier qui, amb una marca de sis metres, es va convertir en el nou campió d'Europa.

En la mateixa prova, el també espanyol Martín Parejo es va quedar a les portes de la medalla, finalitzant en quarta posició.