El CBT no ho aconsegueix i perd a casa del CB Benicarló (87-71)

Els de Berni Álvarez han acusat massa pèrdues de pilota i desencert ofensiu

El CBT no ho aconsegueix i perd a casa del CB Benicarló (87-71)CBT

Partit complicat el que ha viscut elClub Bàsquet Tarragonaa Benicarló. Els blaus han lluitat contra masses factors, però quan han disposat dels seus moments, tampoc han sabut decantar l'enfrontament al seu favor i han acusat masses pèrdues de pilota i desencert ofensiu. Adrià Duch i Dejan Bjelic han estat els millors jugadors del CBT, amb 13 de valoració.

El CBT sortia a per totes amb cinc punts consecutius després que el conjunt local obrís el marcador. Reaccionava el Benicarló per ajustar el marcador i igualar un primer tram de partit intens (10 – 9). El joc interior blau començava a carburar, amb quatre punts disputats i oferint una interessant lluita amb Dordevic. Berni movia la banqueta mentre se succeïen els intercanvis en el marcador, per acabar beneficiant als blaus a la finalització del quart (18 – 19).

Entrava al segon quart més entonat el CB Benicarló. Els de Berni no abaixaven la guàrdia, i Dejan s'encarregava de frenar l'embestida amb un joc efectiu a la pintura i poderós en defensa. Els locals posaven un punt més d'intensitat per anotar-se una renda de 8 punts, la més elevada fins al moment (31 – 23). Tugores trencava la dinàmica i David Fernández hi sumava un triple. Amb constància, el CBT aconseguia retallar distàncies i posar-se a 1 després d'una internada de Coronel (38 – 37). Les males decisions dels tarragonins en l'últim minut permetien als locals marxar a vestidors amb 4 punts d'avantatge (41 – 37).

Els dos conjunts tornaven a pista amb la mateixa intensitat i les mateixes ganes mostrades a la primera meitat. Els locals seguien per davant, mantenint una renda de 3-6 punts, fins que passats 4 minuts posaven la directa cap al +10 (54 – 44). Duch convertia de tres per encoratjar de nou els seus, mentre que a l'altre costat, Berni ordenava una zona que donava, tímidament, els seus fruits. Un Dejan Bjelic carregat amb 4 faltes tornava a pista per revolucionar els seus. Els dotava de confiança en un final de quart que finalitzava 62 a 55.

La dosi de confiança s'esvaia amb l'arrencada del darrer quart. El Benicarló premia l'accelerador definitivament, i dominava els blaus a plaer. Els locals pujaven la diferència fins als 19 punts en menys de 4 minuts, en el moment en el que Duch apareixia de nou des de la línia de tres (76 – 60). Els nervis s'apoderaven de la banqueta visitant, i Berni Álvarez es veia obligat a abandonar el partit després de veure la segona tècnica. El CBT no trobava la referència clara en qui recolzar-se i, tot i lluitar fins al final per reduir la diferència i lluitar pel partit, acabava caient per 87 a 71.