El CF Reus cau davant un Athletic més efectiu

Els de López Garai no poden donar la sorpresa al País Basc (3-0)

Els reusencs van plantar cara però no van poder amb els bascos.

El CF Reus cau davant un Athletic més efectiuCF Reus

El tercer test de pretemporada del CF Reus va acabar amb una contundent derrota davant l’Athletic Club, un dels històrics de la Primera Divisió. Els homes entrenats per Aritz López Garai van plantar cara a un conjunt basc més rodat però no van poder fer res enfront l’efectivitat dels bilbaïns.

En la primera mitja hora de joc els dos equips van intercanviar cops i tant locals com visitants van gaudir d’oportunitats per obrir el marcador. Els reusencs van disposar de les millors ocasions de peus de Fran Carbia i amb una rematada de Tito que no van crear problemes a Kepa. Al minut 34’ San José aprofitava un córner per posar l’1-0 en el marcador, resultat amb el que es va arribar al descans.

Tot i anar un gol per sota en l’electrònic el CF Reus no va baixar els braços i va continuar plantant cara. Però poc més de deu minuts després de la represa, Aketxe de penal, feia el segon de l’Athletic, que suposava un cop dur per al conjunt de López Garai. Amb un onze pràcticament nou arribada l’hora de partit, els roig-i-negres van continuar amb el seu guió desenvolupat fins llavors, arribant amb compta-gotes a la porteria rival. Tot i el bon paper dels reusencs, una recuperació d’Iñaki Williams al centre del camp permetia al jugador basc enllaçar una bona acció personal per sentenciar el matx amb el 3-0 definitiu.

Després de l’estada a Rialp i d’aquest viatge al País Basc, el CF Reus tornarà a casa per continuar preparant l’inici de la temporada. Els propers rivals de la posada en escena seran el Cornellà, el València Mestalla i el Girona, que posarà punt i final als tests de pretemporada visitant el Municipal de Reus.

Athletic Club: Kepa (Unai Simón, 67’), Saborit, Lekue (Sillero, 76’), San José (Seguín, 76’), Bóveda, Unai Núñez, Iturraspe (Mikel Rico, 11’), Aketxe, Córdoba (Villalibre, 67’), Kike Sola (Iñaki Williams, 46’) i Sabin Merino (Unai López, 67’).

CF Reus: Roberto, Campins (Miramón, 55’), Olmo (Gonzalo, 55’), Íñiguez (Álex Fernández, 55’), Menéndez (Migue, 55’), Tito Ortiz, Àlex Carbonell (Borja Fernández, 46’), Ricardo (Ledes, 55’), Jordi Oribe (Marcel Meseguer, 55’), Carbia (Querol, 55’) i Máyor (Edgar Hernández, 55’).

Gols: 1-0, San José (35'). 2-0 Aketxe, de penal (53'). 3-0, Iñaki Williams (66').

Targetes grogues: Unai Núñez i Ricardo Vaz.

Incidències:Partit de pretemporada disputat a les instal·lacions del CD Leioa (País Basc).