Pichu Atienza i Edgar fulminen el Llagostera

Gran partit en la darrera prova del CF Reus abans de començar la Lliga

Chrisantus, durant l'amistós contra el Lleida

Pichu Atienza i Edgar fulminen el LlagosteraXavi Guix/CF Reus

Gran partit el completat pel CF Reus aquesta nit, en l'última prova abans del començament de la Lliga. Els de la capital del Baix Camp han derrotat el Llagostera (0-2) gràcies a sengles dianes de Pichu Atienza i d'Edgar Hernández a la segona meitat.

La primera meitat ha destacat per la manca d'ocasions per part d'ambdós equips. Tot i això, els tarragonins han tingut més la pilota i han demostrat la diferència categoria.

Ha estat en el segon acte quan ha començat a rodar la maquinària roig-i-negra. Als 63 minuts de joc, Pichu Atienza ha obert el marcador. Tot seguit, Natxo González ha realitzat quatre substituicions, entre ella l'entrada d'Edgar Hernández, qui ha acabat sent protagonista.

El punta ha aprofitat un mal refús de Ratti per, a dotze minuts del final, afusellar-lo i col·locar el definitiu 0-2.