Completament llençats

Un gran Reus s'imposa al Voltregà (2-5)

Reus celebra

Completament llençatsReus Deportiu

El Reus Deportiu s'imposa al Club Patí Voltregà(2-5) i continua endavant en la lluita per la quarta plaça.El partit començava de la millor manera pel Reus, que en una contra quan tan sols s'havien disputat dosminuts, veia com Marc Coy creuava una bola per avançar als roig-i-negresa la pista del Voltregà.

Els homes d'Enrico Mariotti, per davant al marcador, han intentat relaxar un partit que havia començatamb molta intensitat, però Àlex Rodríguez, al minut 7, li donaria l'empat als locals d'un bon xut de foral'àrea. El partitha seguitamb la tònica d'anades i tornades, amb ocasions pels dos equips. I, al minut 12,Xavi Rubio ha conduïtuna bola per la banda per acabar assistint a Joan Salvat al pal contrari, anotant l'1 a 2 amb el qual s'arribaria al descans.

I així com la primera part ha estat intensa, no es podia esperar menys de la segona. Els locals, un gol persota, han sortita pressionar, i al minut 30 Àlex Rodríguezha aconseguitl'empat. El partit es podria haverposat encara més cara amunt pel Reus quan dos minuts després del gol de l'empat, Àlex Rodríguezdisposaria d'un llançament de penal. Però Roger Molina, providencial en la victòria del Reus, l'ha aconseguit aturar,com aturaria també al minut 42 i també a Àlex Rodríguez la 10a falta del Reus.

Abans d'això, però, el Reusha tinguttemps d'anotar 3 gols més. El primer, obra de Matías Platero desprésd'una assistència de Raül Marín des de darrere la porteria al minut 34. Dos minutsdesprés, Xavi Rubioanotaria el golàs de la nit recuperant ell mateix la bola, desfent-se de 3 defensors i anotant el que era el2-4.

Marc Coy, de penal al 42, ha estatl'encarregat de fer el 5è del Reus. Pocs instants abans Raül Marín nohauria pogut aprofitar una falta directa en què Dani Rodríguez havia vist blava.