Diari Més

Dinou restaurants de Tarragona serviran menús amb romesco maridats amb vins de la DO Tarragona

Les VII Jornades Gastronòmiques Romesco se celebraran del 7 al 23 d'octubre

Els establiments serviran receptes tradicionals o innovadores que seran maridades amb vins de la varietat macabeu.

Dinou restaurants de Tarragona serviran menús amb romesco maridats amb vins de la DO TarragonaAEH Tarragona Ciutat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'AEH Tarragona Ciutat i la DO Tarragona amb la col·laboració del Port de Tarragona i el Patronat Municipal de Turisme ha organitzat una nova edició de les JornadesGastronòmiques Romesco. Aquestes se celebraran del 7 al 23 d'octubre i hi participaran19 establiment, els quals serviran receptes tradicionals o innovadores que seran maridades amb vins de la varietat macabeu de diversos cellers de la DO Tarragona.

Romescvs + Macabevs. 100% DO Tarragona. VII Jornades Gastronòmiques Romesco de Tarragona tenen com a objectiu promoure la gastronomia a la ciutat a través d'un dels productes insígnia de la seva cuina i de la seva essència marinera: el romesco.

Segons haexplicat Javier Escribano, president de l'AEH Tarragona Ciutat, «aquestes jornades ens permeten impulsar el sector en les èpoques en que disposa de menys moviment».

Els establiments participants són: Restaurante Brisa Tamarit, Restaurant La Cucafera, Pizza Boscos, Restaurant l'Àncora del Serrallo, El Pòsit del Serrallo, Casa Balcells, La Morada, Mas Roselló Restaurant, Restaurant El Paseo, La Sardineta Restaurant, Restaurant Xaloc, Magí Restaurant, Restaurant Nàutic Tarragona, Tabulàrium, El Terrat Restaurant, Restaurante Donosti, La Xarxa, Àpats Quattros i Abordo.

Tots els menús es podran consultar al següent

ENLLAÇ

.

tracking