El CP Calafell es proclama campió de la Lliga Catalana (4-3)

Els de Ferran López van guanyar a les faltes directes al Noia

Sergio Miras va marcar un doblet.

El CP Calafell es proclama campió de la Lliga Catalana (4-3)FCP

El CP Calafell va superar al Noia a la tanda de faltes directes i es va proclamar campió de la Lliga Catalana per primera vegada. Els de Ferran López no van tenir un partit fàcil, van haver de remar des de ben aviat, però amb caràcter i resiliència forçar el 3-3 per passar la pròrroga i guanyar a la tanda final.

Un duel entre el Noia Freixenet i el Calafell mai és senzill. El derbi del Penedès sempre és un duel d'alta tensió i intensitat. Durant els primers minuts, el partit es va transformar en un intercanvi d'atacs veloços, però el Noia portava la iniciativa en el moment que Esteller i Jordi Bargalló van fregar el primer gol amb xuts potents. El Noia va acabar per avançar-se en el minut 17. Eloi Mitjans, el més llest de la classe, es va quedar al costat del pal dret una bona estona esperant la seva oportunitat. No tenia marca, així que quan un company seu li va passar la pilota, el només la va empènyer per avançar el Noia. El Calafell no va abaixar els braços i es va bolcar a l'atac. En una d'aquestes, Xaus va caure a l'àrea i Sergio Miras va empatar el partit de penal.

A l'inici del segon temps Martí Gabarró, ex del Calafell, va sorprendre amb una gran jugada individual per marcar l'1-2. Poc després, amb la desena falta, Mitjans va posar l'1-3 amb un xut directe. Tocava remuntar de nou i els verds ho van fer. Xaus va fer la feina de falta directa i va posar el 2-3 i Sergio Miras, amb un xut des del seu camp, ajudat per un defensor rival, va empatar el partit.

El duel va mantenir la intensitat a la pròrroga i, a la tanda de faltes directes Gerard Camps es va vestir d'heroi per donar la victòria al Calafell.