Diari Més

Els davanters del Nàstic desperten l'instint golejador al Nou Estadi Costa Daurada

Els puntes grana no havien marcat des del partit contra el Baleares al febrer i diumenge ho van fer dos

Romera i Becerra van ser els golejadors i van celebrar els seus gols abraçant-se.

Els davanters del Nàstic desperten l'instint golejador al Nou Estadi Costa DauradaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de set jornades marcades per la sequera golejadora dels davanters del Nàstic, els puntes van despertar diumenge el seu instint golejador. L'última diana va ser de Pablo Fernández contra el Baleares el passat mes de febrer i, contra el Castellón, van aparèixer Becerra i Romera.

Aquesta àmplia victòria la necessitava tothom. L'equip, per tornar a les posicions de play-off, els davanters, per recuperar els ànims i la confiança. El tècnic, Raúl Agné, repetia com un mantra que l'únic que li faltava al Nàstic era millorar els números ofensius i el passat diumenge es va aconseguir.

Tant Romera com Becerra van marcar uns gols típics de davanter centre, una figura que s'estava enfosquint en els últims partits del Nàstic. En el darrer partit van tornar les jugades ràpides i verticals, el primer va arribar amb un control de Buyla al mig del camp, passada a Bonilla i aquest, al primer toc, la va centrar a l'àrea on esperava tot sol Romera, que va rematar a plaer amb el cap, tot i que no destaca per la seva envergadura. El davanter va buscar l'espai i va ser on Bonilla el necessitava. El segon va ser calcat, Simón va controlar al mig del camp i li va passar la pilota a Albarrán, que s'endinsava a camp contrari i va tornar a elaborar els centres que tant el caracteritzen. Romera tornava a ser en el punt ideal i, amb dos remats, la pilota va acabar dins.

El gol de Becerra també va ser oportunista, quan es llença el penal, els jugadors han d'estar atents al possible rebot. El davanter colombià va ser el més murri de tots i va estar allà per rematar a gol quan el porter va bloquejar la pena màxima. Això és el que es necessita d'un davanter, potser no es fa notar la resta del partit, però ha d'estar en el moment ideal per a marcar el gol.

D'aquesta manera, el Nàstic va completar dos partits consecutius marcant tres gols al Nou Estadi Costa Daurada, però en aquest segon va tornar el mur defensiu grana i l'equip va mostrar que també és capaç de guanyar més enllà de l'1-0 i tancar-se a defensar el resultat.

Amb els dos gols de diumenge, Dani Romera certifica tres dianes amb la samarreta grana, les mateixes que Pablo, Carbia i Edgar. El davanter andalús necessitava tornar a enviar pilotes a la xarxa i des de l'equip esperen que per fi s'hagi trencat el gel. Ara toca sobrepassar la marca dels tres gols, un número que sembla maleït entre els davanters del Nàstic, ja que cap d'ells ha aconseguit cap més.

El resultat el va agrair més el club que els davanters. El Nàstic és l'equip que menys gols ha marcat d'entre els deu que es troben a una victòria de la zona de play-off. Davant una competició on potencialment hi haurà més d'un equip empatat a punts per les dues posicions de promoció, ampliar la diferència de gols és tan crucial com mantenir la porteria a zero. La pólvora grana es tornarà a posar a prova dissabte contra l'UCAM Murcia a domicili.

tracking