El Nàstic s'estavella al Linarejos (2-0)

El mur defensiu grana s'ha trencat contra el Linares en un partit que ha recordat als duels fora de casa de la primera volta amb un Nàstic inofensiu

Robert Simón amb la pilota en una acció del matx.

Agné da entrada a Becerra i Nil per a remuntar el partitNàstic de Tarragona

El Nàstic de Tarragona cau derrotat contra el Linares en un partit que s'assembla molt als de la primera volta fora de casa, amb uns grana inofensius. Els grana van fer una primera part molt dolenta amb una petita millora al segon temps, però no va ser suficient per evitar que es trenqués la ratxa de 9 partits sense perdre. U

RaúlAgnéha sorprès des del primer moment donant tot un gir als punts més importants del'onze grana respecte a la jornada anterior. Per una part,ManuGarcías'ha recuperat de la seva lesió a temps i ha jugat de titular. D'altra banda, destaca l'absència de Dani Romera de l'onze inicial. El davanter andalús ha jugat tots els partits de titular sempre que ha estat disponible. L'únic que es va perdre va ser contra el BetisDeportivo, però era un matx on arribava amb dubtes físics iAgnéva decidir deixar-lo a la banqueta. La parella de davanters titulars ha sigutFranCarbiai Pablo Fernández. L'asturià ha deixat a Edgar Hernández a la banqueta després del partit de la setmana passada. Qui també ha tornat en aquest partit és la parella de centrals.ÁlexQuintanillai Marc Trilles han tornat a l'onze per formar, de nou, aquell mur grana que tantes alegries ha donat els grana. Al mig del camp també hi ha hagut moviments,ElíasPérez recuperat la seva posició des de l'inici deixant a la banqueta aJaviRibelles. L'extremeny portava uns quants partits tenint molt poca presència, partint des de la banqueta i, normalment, amb poc temps de marge.Uns canvisque ben aviat es va veure que no van ser gens positius.

El Nàstic de Tarragona va sortir al primer temps amb l'objectiu ben clar. Aquest partit s'havia de guanyar sí o també, i durant els primers minuts van dominar la pilota. Els grana superaven la pressió del Linares i movien l'esfèric amb comoditat, però sense aconseguir cap ocasió rellevant. De fet, la primera la va tenir el Linares gràcies a una bona acció deCarracedo. L'extrem rival va superar amb facilitat la defensa grana i va trobar un xut des de la línia.ManuGarcíava aturar amb comoditat,peròaquest va ser el primer avís del Linares. Els primers minuts grana van ser un miratge.Poc a poc, la pilota passava a ser dels locals i les ocasions, també. Pocs minuts després,Carracedova tenir una nova internada per la seva banda sensetrobargaires problemes. La defensa grana s'estava mostrant neguitosa i Trilles va provocar una falta perillosa al marge esquerre de la porteria deManuGarcíaque va significar més del que semblava.Meléndezva centrar al punt de penal iEtxaniz, amb fortuna, va rematar com va poder i el Linares es va posar per davant del marcador. El davanter rival va rematar tot sol per darrere deQuintanillai Trilles i el primer gol va ser com un cop de puny pels grana.

El Nàstic va desconnectar del partit. Els seus intents de controlar la pilota van ser fútils i el joc es va basar a posar pilotes elevades per a un exigit Pablo Fernández. L'asturià lluitava amb els centrals rivals i, fins i tot, baixava a donar suport a la defensa grana. Pablo era l'ànima del partit, i la primera ocasió del Nàstic va arribar de les seves cames. El davanter grana es va intercanviarelspapersamb RobertSimóni va centrar una pilota per sota cap al punt de penal.Simónno va arribar per ben poc, però tot i que no va haver remat, aquesta va ser l'ocasió més perillosa del Nàstic a la primera meitat.

Les ocasions continuaven sent del Linares i, amb un nou servei de pilota aturada,Carnicerva tornar a rematar tot sol, sense trobar cap defensor que s'ho impedís. El Nàstic ho va intentar com va poder fins al final de la primera meitat, però el duel va anar al descans amb victòria local.

El Nàstic no estava funcionant iAgnéva decidir moure banqueta a l'inici del segon temps.Buylai Romera van entrar perElíasiFranCarbiai, amb els pas dels minuts, els grana van notar una milloraa nivell dejoc. De fet, la primera del segon temps la va tenirBuylaamb un centre-xut enverinat. Com va passar a la primera meitat, els grana van dominar la pilota durant els primers minuts i,poc a poc, van arribar a la porteria, però sense generar ocasions clares. La primera clara de la segona meitat va ser del Linares ambCarnicercom a protagonista. L'extrem va posar la pilota d'esperó per a Barbosa, aquest va centrar iQuintanillava estar atent al refús,peròla pilota es va enverinar i va topar amb el pal. El Linares demostrava que, amb poc, feia tremolar la defensa grana.

Agnémou banqueta de nou

Tot i la millora, encara faltava finalitzar les jugades així queAgnéva decidir posar sobre la gespa a NiljiméneziBecerrai,poc minutsdesprés, el colombià va tenir l'empat al seu cap. L'atacant va rematar una centrada tot sol dins de l'àrea, però el xut va sortir per sobre de la porteria rival. El Nàstic continuava rondant la porteria rival,poc a pocaconseguia algun remat,peròen general, tots eren dèbils.Razaknomés es va haver d'esforçar amb un xut de Romera, el davanter grana va rematar a l'escaire iRazakva volar per aturar el gol.

Els minuts passaven i el Nàstic noaconseguiagenerar res de res. La millora grana no era suficient i, a tres minuts del final,NachoCopeteva sentenciar el partit. L'extrem del Linares, que havia sortit al segon temps, va controlar la pilota a la central i, amb un xut a la mitja volta, va marcar el 2-0 definitiu.

El Nàstic cau derrotat contra el Linares, veu com la seva ratxa d'imbatibilitat es trenca i les aspiracions del 'play-off' queden emboirades.

Linares: Razak, Gurdiel (Guerrero, 79'), Admonio, Josema, Barbosa, Kako, Carracedo (Copete, 72'), Meléndez, Fran Lara (Sanchidrián, 72'), Fran Carnicer (Hugo Díaz, 72') i Etxaniz (Javi García, 84). Nàstic: Manu García, Pol Domingo, Álex Quintanilla, Marc Trilles, Joan Oriol, Robert Simón (Edgar, 77'), Elías (Buyla, 46'), Pedro del Campo, Bonilla (Nil, 61'), Pablo Fernández (Becerra, 61') i Fran Carbia (Romera, 46') Àrbitre:Jorge Tárraga Lajara (valencià). Va mostrar targeta groga al visitant Trilles i al local Admonio i Kako. Gols: 1-0, Etxaniz (29') i 2-0, Copete (87') Incidències: Partit corresponent a la jornada número 30 de la Primera RFEF a l'Estadi de Linarejos. Sense incidències.