Diari Més

El CF Reus queda exclòs de Segona Catalana

El club no ha pagat el deute que encara té pendent pels impagaments al Reus B i, un any més, es queda sense competir

Clifton Onolfo durant un entrenament del CF Reus al barri tarragoní de la Floresta.

L'FCF no tornarà a Onolfo els 30.000 euros abonats per jugar a TerceraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElCFReus tampoc competirà aquest any, per segona temporada consecutiva. La Federació Catalana de Futbol (FCF) l'havia inclòs a Segona Catalana, categoria que li pertocava després dels diversos descensos administratius per impagaments que el van portar, la temporada anterior, a Primera Catalana, on tampoc va sortir a competir pels deutes i va comportar el seu descens a Segona Catalana. Segons han confirmat fonts de la federació a Diari Més, el club de la capital del Baix Camp tampoc ha pagat el deute que encara té pendent pels impagaments als jugadors del Reus B i, per tant, ha tornat a quedar exclòs de la competició.

Fa setmanesOnolfova anunciar per les xarxes socials i en diversos mitjans de comunicació que havia trobat un grup d'inversors disposats a pagar el deute per fer competir el Reus, però la realitat és que no s'ha gastat més dels tres euros amb els quals va comprar l'entitat. Per contra, l'administrador concursal ha aconseguit reduir el deute dels 221.000 euros fins als 185.000, segons informen aquesta redacció.

Com que no s'ha eixugat tot el deute, elCFReus ha quedat exclòs de Segona Catalana i el seu filial de Tercera Catalana. Elsroig-i-negres estaven inclosos en el grup de Lleida a Segona, ara la seva plaça l'ocuparà un equip de la província de la Terra Ferma. D'altra banda, la plaça de Tercera Catalana quedarà ocupada per l'Atlètic Segur, quart classificat del grup tarragoní de Tercera, després que el Miami i els Pallaresos pugessin com a primer i segon classificat, respectivament, i el Pla de Santa Maria, tercer classificat, també va ascendir per la renúncia del Maspujols a jugar a Tercera.

Caldrà esperar com evoluciona la situació de laSAD, ara en mans de David López, qui podria acabar decidint la dissolució del club si continua sense veure la seva viabilitat.

tracking