El Gijón deixa sense opcions al Cerdanyola i s'emporta la Copa (3-7)

Sara Roces, amb quatre gols, va ser tot un malson per a les catalanes

Les jugadores del Gijón, campiones de la Copa de la Reina a Reus.

El Gijón deixa sense opcions al Cerdanyola i s'emporta la CopaRFEP

Les jugadores del Gijón Telecable Hockey Club es van proclamar vencedores de la Copa de la Reina, que s’ha estat disputant al Palau d’Esports de Reus al llarg del cap de setmana.

Les asturianes van derrotar amb autoritat al Cerdanyola (3-7) en un partit igualat fins que va fer acte de presència Sara Roces, la millor jugadora de la final, amb quatre de les set dianes que va anotar l’equip campió.

La igualtat que es va poder apreciar durant els primers minuts va portar a arribar al 2-1 a favor de les catalanes als catorze minuts, quan Noelie Paredes havia contrarestat el gol d’una Gemma Solé que havia igualat la diana de Marta González. María Sanjurjo va posar el 2-2 en el 19’ i, tot seguit, va començar el festival de Roces. Els seus gols en els minuts 20, 21 i 37 van deixar el partit molt encaminat, a falta de tretze minuts i amb un 2-5 favorable a les asturianes.

Marta González, que havia obert la llauna, va anotar el sisè per a l’equip que actuava com a visitant i, a vuit minuts del final, el duel va quedar sentenciat. Julia Canal va anotar el gol de l’honor per a les seves, però encara quedava el quart de Sara Roces, el que significava el seu pòquer a nivell personal i un triomf molt esperat per a unes jugadores que no van deixar de celebrar a la pista.

Cerdanyola CH. Mariona Suros, Joana Xicota, Laia Pera, Mararena Ramos i Gemma Solé. També van actuar Andrea Massons, Txell Gimeno, Noelie Paredes i Julia Canal.

Telecable Hocley Club. Elena González, Marta González, Sara González, Julieta i Natasha Lee. També van jugar Andrea Soberón, María Sanjurjo, Nuria Obeso i Sara Roces.

Gols. 0-1, Marta González (3’); 1-1, Gemma Solé (8’); 2-1, Noelie Paredes (14’); 2-2, María Sanjurjo (19’); 2-3, Sara Roces (20’); 2-4, Sara Roces (21’); 2-5, Sara Roces (37’); 2-6, Marta González (42’); 3-6, Julia Canal (40’); 3-7, Sara Roces (47’).

Àrbitres. Óscar Valverde Munuera i Tania Mardo Van-Hees. Van mostrar la targeta blava a María Sanjurjo.