El Cerdanyola i el Gijón finalistes de la Copa de la Reina d'hoquei

Les semifinals s’han disputat aquest matí a Reus

Les jugadores del Cerdanyola celebrant el passi a la final.

El Cerdanyola i el Gijón finalistes de la Copa de la Reina d'hoqueiRFEP

El Cerdanyola i el Gijón s’han classificat aquest matí per a disputar la final de la Copa de la Reina d’hoquei sobre patins, que acull el Palau Olímpic de Reus. Les de Cerdanyola han aconseguit el passi després d’un agònic partit amb remuntada contra el Voltregà i que s’ha resolt a la tanda de penals, amb el resultat final de 4 a 5.

Malgrat que el Voltregà ha manat en el marcador durant el primer temps, arribant a vèncer per 3-0 sense deixar jugar el seu rival, les del Vallès han reduït distàncies a cinc segons del descans amb un gol de Xicota, la mateixa jugadora que ha col·locat el 3-2 només iniciar-se el segon període tornant l’emoció a la semifinal.

El conjunt de l’Osona ha tornat a situar-se amb dos gols d’avantatge però el seu rival no s’ha rendit i a 35 segons de la conclusió, Laia Pera ha situat l’empat que ha portat el partit a la pròrroga, en la qual no s’ha mogut el marcador, fins que, en el cinquè llançament de penes màximes, Gemma Solé ha donat la victòria al Cerdanyola.

El Cerdanyola, campió en una ocasió de la Copa de la Reina, el 2010, jugarà la final contra el Telecable Gijón que s’ha imposat al Vila-sana per 0 a 6. Tot i l’ampli resultat, el partit ha estat força discutit entre els dos conjunts tot i que el Gijón ha aconseguit posar un 0-3 al marcador a l’inici de la segona meitat. Les de Vila-sana han seguit lluitant i han disposat de bones ocasions però no han aconseguit superar l’experimentada defensa del Gijón que, en els últims 10 minuts, ha acabat golejant al seu rival i deixant el marcador final en un indiscutible 0-6. La final de la Copa de la Reina entre el Gijón i el Cerdanyola es jugarà demà, diumenge, a les 15 hores al Palau Olímpic de Reus.