Bruno Hortelano fa cinquè als 200 metres de París

Ha aconseguit la marca de 20.30, el seu millor registre del curs

Hortelano, en una imatge d'arxiu.

Hortelano espera arribar al Mundial del 2017 de LondresEfe

L’actual campió d’Europa en distància i l’espanyol més ràpid de la història en 100, 200 i 400 metres s’ha quedat una mica lluny de la seva plusmarca de 200 metres (20.12), que va aconseguir als Jocs Olímpics de Río 2016 i que li van donar el pas a la semifinal. Bruno Hortelano ha quedat cinquè als 200 metres de París amb la marca de 20.30, el seu millor registre d’enguany i només 21 mesos després de l’accident de tràfic que li va destrossar la mà dreta.

En la competició han corregut sis atletes. L’estatunidenc Michael Norman ha aconseguit la victòria amb 19.84 segons, el seu millor registre personal, i el podi l’han completat Rai Benjamin (19.99) i Álex Quiñónez (20.08). La cursa s’emmarca dins la Diamond League d’atletisme.