Belen Bermejo es proclama campiona de Catalunya Junior en llançament de Martell

L’atleta cadet Andrea Pascual ha aconseguit dos bronzes, en llançament de Disc i Martell

L'atleta Bermejo va guanyar amb un llançament

Belen Bermejo es proclama campiona de Catalunya Junior en llançament de MartellGimnàstic de Tarragona

Barcelona va acollir el passat cap de setmana el Campionat de Catalunya de Llançaments d’Hivern. Belén Bermejo, de la secció d’atletisme del Gimnàstic de Tarragona, es va proclamar campiona junior en llançament de Martell amb un llançament de 42,57 metres. Per altra banda i en categoria cadet, Andrea Pascual va aconseguir les medalles de bronze al llançament de Disc i de Martell amb unes marques de 28,49 i 34,86 metres respectivament. També cal destacar la quarta posició en categoria absoluta de Miguel Álvarez al Martell, amb una marca de 40,11 metres. Aquests atletes de l’escola del Nàstic formen part de l’Agrupació Atlètica Catalunya.

Per altra banda, Sabadell ha acollit la primera jornada del Campionat de Catalunya infantil de pista coberta. L’esdeveniment va comptar amb una gran participació dels atletes del Club Gimnàstic. Hugo Sánchez es va classificar per a les finals de 60 metres llisos i 1000 metres; Mubarek Peralta en llançament de pes i llargada; Gloria Machin en els 60 metres llisos; i Laia Gil en salt de llargada. Les finals tindran lloc el 4 de març a la pista coberta de Sabadell.