Diari Més

Els assajos castellers, actes principals d'avui a les festes de Sant Magí

La plaça de la Font acollirà diverses actuacions per la celebració de la 33a edició del Festival de Sant Magí de l'Ateneu de Tarragona

Imatge de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Els assajos castellers, actes principals d'avui a les festes de Sant MagíCedida

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La jornada d'avui de Sant Magí viurà la 33a edició del Festival de Sant Magí de l'Ateneu de Tarragona –18.30 h. a la plaça de la Font–, on l'entitat oferirà l'actuació dels seus artistes. Enguany actuaran al festival el Grup d'Havaneres de Barca de l'Ateneu de Tarragona, el duet Auro Ateneu, amb Josep Romeu al teclat i Aurora Jaro a la veu, i Jordi Català i Paper de Tornassol, que presentaran Tarragona té swing, el seu nou treball.

Avui també hi haurà dos assaigs de la Colla Jove Xiquets de Tarragona a partir de les 19.15 h., que durà a terme una exhibició castellera de nens al carrer Cós del Bou número 23, i un de general al mateix indret a partir de les 22 h. A més a les 20 h. la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau farà un assaig especial de Sant Magí, i a les 20.30 h. serà el torn dels Xiquets de Tarragona, a la plaça de Santiago Rusiñol.

A més, en el marc de la sisena edició del Sant Magí Street Food, el passeig de les Palmeres viurà a les 19.30 h. un espectacle familiar a càrrec de Miss Coconut (circ), que tindrà una durada aproximada d'uns 45 minuts, i a les 21.30 h. un concert de part del cantautor tarragoní, Oscárboles.

tracking