Diari Més

Tribuna

Per molts anys

Exregidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus

Creado:

Actualizado:

Al llarg de la meva vida he tingut la sort de conèixer persones, entitats i projectes imprescindibles que han resultat i resulten molt transcendents a nivell social i comunitari. Quasi sempre aquests imprescindibles son fruit del resultat individual o col·lectiu de l'esforç, la tenacitat i la perseverança alhora de perseguir somnis i objectius.

Recentment, de nou he pogut reconèixer un altre d'aquests imprescindibles El Xavier Martínez, empresari, mecenes i persona d'alta sensibilitat pels projectes culturals i esportius de la ciutat.

Recentment en motiu de la celebració dels 25 anys del grup d'empreses industrials Maser Grup, del que Martínez és el seu fundador i president, vaig poder copsar l'estima, reconeixement i valor d'aquest home que al millor estil d'emprenedor i persona d'èxit s'ha fet a ell mateix, començant de baix com a mecànic de poble i arribant a liderar un dels conglomerats empresarials més potents i reeixits de casa nostra.

Aquesta trajectòria i l'èxit assolit va acompanyat d'un indubtable compromís personal com es el de retornar a la societat una part d'aquest èxit en forma d'inversions culturals i patrimonials o amb el suport a projectes de ciutat en molts àmbits, especialment l'esportiu, realitat de la que puc donar fe de la meva etapa de regidor d'esports.

Motivat per l'excepcional perfil del Xavier Martínez volia posar en valor aquest reconeixement i agrair-li la seva sensibilitat, alhora que desitjar que el seu exemple motivi a emprenedors, comerciants i empresaris a buscar les seves motivacions per contribuir a l'avanç de la nostra societat, aportant d'acord a les seves disponibilitats el seu particular grau de sorra per permetre l'evolució en tots els àmbits de la nostra societat.

Gràcies Xavier i que la teva generositat i per seguir contribuint al desenvolupament de la societat civil de casa nostra.

tracking