Diari Més

Tribuna

IDIADA i el Baix Penedès

Primer tinent d'alcalde de Cunit

Creado:

Actualizado:

Aquesta setmana s'ha fet públic que la Generalitat de Catalunya impulsarà un Pla Director Urbanístic per desenvolupar un Centre d'Innovació del Vehicle Autònom i Connectat al Penedès.

Aquest Centre d'Innovació s'implantarà en els terrenys que fa anys es volien dedicar al desenvolupament del CIM Penedès, i després LOGIS Penedès, al voltant de l'Arboç i Banyeres del Penedès.

És una gran notícia que el territori esperava des de fa uns quants anys. Va ser al començament del 2017, quan des del Consell Comarcal del Baix Penedès, liderat, aleshores, per l'Eva Serramià, va començar a teixir una estratègia comarcal amb la voluntat que el Baix Penedès es guanyés un futur basat en la competitivitat, la qualitat tecnològica i el valor afegit.

Des del Consell Comarcal del Baix Penedès es van tenir reunions amb CIMALSA, titular dels terrenys, el Departament de Territori, el Departament d'Empresa, i la mateixa IDIADA. IDIADA és un projecte d'èxit, i el 2017, i actualment estem igual, les instal·lacions s'han fet petites, i es necessita una ampliació, no només per garantir el funcionament i el creixement de l'empresa, sinó la seva pròpia localització a la nostra comarca.

Per això calia l'esforç de trobar la fórmula per garantir el futur d'IDIADA al Baix Penedès, i per això la feina que va començar el Consell Comarcal era important i ha estat decisiva. Un èxit del territori, de la comarca i tots els alcaldes i alcaldesses, que defensant que el Baix Penedès Existeix, han aconseguit una cosa molt rellevant, garantir el futur de la comarca i dels seus habitants.

Des del territori, des de les administracions locals, continuarem treballant, amb un criteri imprescindible per garantir els èxits de futur, unitat d'acció, i posar el territori, la comarca, per sobre de qualsevol interès polític o partidista. L'èxit del Pla Director Urbanístic per desenvolupar un Centre d'Innovació del Vehicle Autònom i Connectat al Penedès, és un èxit de tots i totes, seguim.

tracking