Diari Més

Tribuna

Impulsem el Penedès, la millor garantia de futur

Alcalde de Cunit

Creado:

Actualizado:

D'aquí poc més d'un mes tindrem eleccions municipals als nostres pobles i ciutats. Com cada quatre anys haurem d'escollir els alcaldes i alcaldesses que hauran de guiar, amb els seus equips, les nostres institucions municipals.

La nostra vegueria és un gran territori, on es viu molt bé. Des de fa anys, el nostre territori és el que més creix demogràficament. Els nostres pobles i ciutats són la destinació de moltes famílies que cerquen un territori amb qualitat de vida.

El Penedès té unes qualitats intrínseques que s'han de preservar. Una identitat ben marcada socialment i territorialment, on la nostra història, la nostra gastronomia, la nostra enologia hi tenen una consistència ben marcada i en definitiva, un paisatge natural i humà molt característic i amb personalitat.

Cal afegir, a propòsit d'això, la localització del Penedès. Som un territori ben posicionat en l'àmbit del país, entre Barcelona i Tarragona, a l'encreuament de corredors europeus, i per on passen infraestructures estratègiques que fan del Penedès una de les regions més ben comunicades.

En definitiva, el Penedès som un gran territori i un gran indret per venir-hi a viure.

Per tal de continuar garantint el millor futur del Penedès, cal tenir present que els homes i dones d'Impulsem El Penedès som la millor garantia perquè això continuï essent així. Persones que ens estimem aquesta terra, que volem preservar el llegat dels nostres avantpassats. Gent que no volem un Penedès metropolità.

No volem transformar el Penedès, volem preservar la seva essència, la seva identitat i la seva qualitat de vida, volem que el Penedès continuï sent el Penedès.

Des dels nostres municipis, des dels consells comarcals, continuarem demostrant el nostre insubornable compromís pel Penedès.

tracking