Diari Més

Tribuna

Perafort i Puigdelfí, en positiu

Alcaldable del PSC a Perafort i Puigdelfí

Creado:

Actualizado:

Els que em coneixeu ho sabeu: no soc persona de baralles, insults o desqualificacions. Al contrari, m'encanta parlar, debatre amb els meus veïns i arribar a punts d'acord. Per això el primer que vull deixar clar és que en cap moment defenso quelcom a dir: «Els que no pensen com jo són el pitjor i bla, bla, bla...». Al contrari, defenso l'honorabilitat de tothom. A Perafort i Puigdelfí no sobre ningú, tots i totes som necessaris, tots i totes ens estimem el poble, tots i totes volem el millor per als nostres fills i filles.

I per això vull ser l'alcalde de tots i de totes. Perquè crec que tenim camí per avançar i guanyar així en benestar i qualitat de vida. Ras i curt: s'han fet bé algunes coses en aquests darrers vint anys? És obvi que sí. Ara bé, després de lustres del mateix és l'hora de canviar per millorar, amb idees innovadores, a l'ajuntament? És obvi que també. Per anar en contra d'algú? En absolut, per remar tots o tots junts en la mateixa direcció, sense exclusions i sense distincions.

Si estàs d'acord amb el que acabo d'expressar t'animo que et sumis al canvi. És l'hora de donar entrada a saba nova, obrir les finestres de l'ajuntament, que entri aire fresc i poder tirar endavant els projectes nous que el nostre poble necessita. El PSC presenta un programa il·lusionant, per poder créixer combinant benestar amb progrés per a tothom, amb més equipaments, oferta d'oci, comercial, serveis, etc.

Perquè sí, soc el cap de llista de la candidatura del PSC a Perafort i Puigdelfí. Sí, a diferència d'altres nosaltres no amaguem les nostres sigles, ni la nostra identitat política. Al contrari, estem orgullosos d'ella. Crec a més, sincerament, que el fet de representar al partit que està governant Espanya i que és, ara mateix, el primer partit de Catalunya –i el campió de la centralitat com s'ha demostrat recentment amb els pressupostos de la Generalitat– és un valor afegit. Ens permetrà tenir i trobar interlocutors vàlids per poder avançar més de pressa. La coherència, la credibilitat i el fet de pertànyer a una de les famílies polítiques amb un major suport electoral –no tan sols al nostre país sinó també a la Unió Europea- també ens ajudarà.

Mireu, hi ha persones que aquests dies m'aturen pel carrer i em venen a dir, així resumit, una cosa similar a «però tu perquè t'has ficat en això (ser candidat a l'alcaldia)». Des del punt de vista de la comoditat personal puc entendre el sentit de la pregunta. Sí, vista l'estigmatització que es fa del compromís polític entenc que hi ha gent que m'ho diu de bona fe. Doncs la resposta és molt senzilla: perquè m'ho crec. Crec en Perafort i Puigdelfí, m'estimo el nostre poble, crec que podem fer més i millor des de l'ajuntament, crec que podem continuar millorant en paràmetres de qualitat de vida perquè la gent visqui millor. Sí, m'ho crec. Creieu-me, és possible.

Jo no vull ser alcalde ni fer forrar-me, ni per vanitat personal, ni com a trampolí per després ser diputat o no-sé-què. Vull ser-ho perquè, amb humilitat, crec que tinc les condicions per poder aportar en positiu com a alcalde de Perafort i Puigdelfí, considero que presentem el millor programa i estimo que milito a la formació política que més credibilitat mereix com a partit seriós i de Govern, realitat reconeguda fins i tot per part d'aquells que no ens han votat mai... fins al moment.

Per tot plegat et demano que avancem junts i fem plegats de Perafort i Puigdelfí no tan sols «el poble aquell on hi ha l'estació» sinó el municipi del Camp de Tarragona on es visqui millor i on puguem desenvolupar tots els àmbits de vida sense necessitat de marxar o de venir només a dormir. En definitiva, el poble que ens estimem i en el que volem que visquin els nostres fills i filles. Feu-me confiança!

tracking