Diari Més

Tribuna

Tarragona es mereix un canvi

Candidat a l'alcaldia del PSC a Tarragona

Creado:

Actualizado:

Tarragona és una ciutat meravellosa, ho té tot per triomfar: la gent, el clima, el paisatge, el patrimoni... Tot excepte un govern municipal que funcioni i posi Tarragona on es mereix. La sensació de caos d'ençà que van assumir l'alcaldia és absoluta, però s'està veient agreujada en les darreres setmanes a conseqüència de decisions massa arriscades que han suposat greus problemes per a la ciutat i per a la ciutadania. L'últim exemple l'hem vist amb la licitació del contracte de la brossa, que ha quedat desert per primera vegada, ja que les condicions imposades podrien provocar pèrdues a les empreses. No es poden fer clàusules que dissuadeixin a les empreses a presentar-se, perquè provoca un greu problema a la ciutat, que ara haurà de prorrogar l'actual contracte que és evident que ha quedat obsolet després de tants anys. Per tapar el caos de gestió, l'únic que els hi queda és vendre fum constantment amb propostes que o bé són d'etapes anteriors, o bé són promeses que tenen una data d'execució de fins a 10 anys.

Només fa falta mirar les propostes sobre el POUM, que són les mateixes que ja estaven en el Pla Urbanístic aprovat per l'alcalde Ballesteros. No són idees noves, sinó d'altres que ara s'han volgut fer pròpies.

Malgrat les dificultats, malgrat el desànim, continuo creient que Tarragona mereix un govern millor, i és per això que porto treballant de forma incansable durant aquests darrers mesos, i ho he fet des del primer moment que vaig prendre possessió com a diputat al Parlament. Tarragona està, per a mi, per sobre de les lluites partidistes, és per aquest motiu que porto treballant amb diferents administracions per tirar endavant projectes que són d'una rellevància inqüestionable per a la ciutat. He col·laborat amb la Diputació perquè el projecte sobre la Savinosa tingués llum verda, i desencallar un tema que es trobava enquistat des de feia massa anys. He estat en continu contacte amb els Ministeris per tal que Tarragona rebi els fons europeus dels Next Generation necessaris per a poder executar la seva transformació energètica i ecològica, però també digital.

Fins i tot, durant aquesta setmana he pogut mantenir una reunió amb la ministra de Transports, Raquel Sánchez, per parlar dels temes de rellevància per a la ciutat i que depenen del seu Ministeri: l'estació del ferrocarril, l'accés a l'habitatge o el traspàs de carreteres a l'Ajuntament.

No descansaré fins a aconseguir una Tarragona millor, una Tarragona diferent, una Tarragona il·lusionant i de la que la seva ciutadania es pugui sentir orgullosa. Però per a poder arribar a aquests objectius, és imprescindible que a partir del maig hi hagi un canvi de govern municipal, i això està a les nostres mans.

tracking