Diari Més

Creado:

Actualizado:

Amb més de 25 anys de treball incansable, Ramon Peña ha estat un dels dirigents veïnals històrics de la ciutat, un reusenc compromès amb el seu barri i amb la gent que va deixar empremta pel seu carisma, la seva tenacitat i fins i tot la vehemència de les reivindicacions col·lectives que traslladava en nom dels veïns i veïnes del passeig Prim.

Avui, amb motiu de la seva mort, és obligat recordar-ho i deixar-ne constància perquè el seu referent es mantingui viu i ens ajudi a entendre una mica més la nostra història. I, sobretot, perquè el seu exemple s'afegeixi al de totes les persones que al llarg dels anys, des de diferents àmbits, però de manera especial des de les entitats veïnals, han fet efectiva la seva aportació a la construcció d'un projecte col·lectiu.

Des del reconeixement i el respecte al seu compromís i a la seva voluntat de treballar en favor del barri, el recordem avui i sempre per la seva dedicació entusiasta, per la seva proximitat a la gent i la seva gran capacitat d'entendre i valorar les petites coses que dia a dia fan possible la convivència.

Gràcies per tot, Ramon.

tracking