Diari Més

Tribuna

Hi som a temps, aturem la Llei Celaá

Exregidora de l’Ajuntament de Reus

Creado:

Actualizado:

Pares i mares surten al carrer per exigir un dret fonamental: escollir el model educatiu que volen per als seus fills. Es recorre davant dels Tribunals un projecte de llei, la llei Celaá, perquè anul·la les llibertats i drets de ciutadans, que són lliures i iguals davant la llei.

No es compta amb la presència de la comunitat educativa i la societat civil en la tramitació parlamentària de la llei.

Es parla de la urgència educativa posant en dubte - si més no es dedueix -, la tasca dels diferents professionals de l’educació.

S’aprofita la palestra per ensorrar uns drets constitucionals inalienables als ciutadans.

Polititzen l’ensenyament.

Es confon educació amb ensenyament.

L’Estat pretén usurpar el paper dels pares d’educar. Es vol asfixiar la llibertat d’ensenyament. Es posa en perill educar en pluralitat perquè es confon la igualtat amb la planificació.

Aturem la llei Celaá!

Perquè no és qüestió d’ensenyament públic, concertat o privat. És qüestió de llibertat d’elecció educativa, i en això l’Estat no n’és el responsable. El paper de l’Estat és vetllar per les legítimes aspiracions del poble perquè és aquest, qui li ha concedit el poder de governar. I si us plau, no parlin d’educació asseguts en una cadira, amb els braços recolzats damunt la taula prenent cafè o aigua. Vagin als centres educatius i visquin dia rere dia el treball dels docents i personal no docent, que posa tot el seu esforç i la salut en cuidar i ensenyar en aquests moments tan durs de pandèmia.

Hi som a temps! Aturem la llei Celaá!

tracking