Diari Més

Tribuna

Gràcies Salou

Alcalde de Salou i candidat a la reelecció

Creado:

Actualizado:

Aquest 26 de maig, els votants de Salou han dipositat majoritàriament la seva confiança en l’equip de persones de la candidatura Sumem per Salou, incrementat inclús el seu nombre en quasi un 10% respecte de fa quatre anys.

I això suposa un encàrrec que rebem amb una gran responsabilitat, amb una gran il·lusió i amb força renovada, i ens empeny novament treballar per tots els salouencs i salouenques, pensant en la pluralitat que caracteritza Salou, en la seva suma d’interessos, i en l’estabilitat que necessita la institució municipal per tirar endavant tots aquells projectes i reptes que tenim com a municipi.

Per tant, en primer lloc s’escau agrair la participació de tots els votants; les 8.654 persones que han expressat la seva voluntat exercint el seu dret a escollir els seus representants municipals tot demostrant, una vegada més, una gran maduresa democràtica i la seva aposta per les urnes i la política.

Però molt especialment mereix el meu agraïment més sincer als 2.237 veïns i veïnes que han renovat la seva confiança i han donat força i suport al projecte Sumem per Salou, amb el convenciment que és la millor opció per administrar i gestionar els interessos de tots i per seguir treballant pel progrés i la modernització de Salou, en benefici de la qualitat de vida de les seva societat.

També mereixen un fort agraïment i les més afectuoses felicitacions tota aquella gent compromesa, implicada i que ha fet seu i ha treballat per l’èxit del projecte de Sumem, simpatitzants, companys i companyes, candidats i candidates, i persones que a títol personal van aportar la seva desinteressada col·laboració. En nom de la candidatura vagi, doncs, el merescut i sincer agraïment a tots.

Només em resta manifestar, perquè no quedi cap dubte, la nostra ferma voluntat de desenvolupar el nostre compromís polític amb Salou, municipalista i salouenc 100% mitjançant un projecte que prioritzarà «el benestar i la qualitat de vida de les persones, les famílies i la societat», per damunt de qualsevol altra consideració. I per fer possible aquest projecte en els propers 4 anys farem que Salou doni un nou salt endavant amb un nou període de grans transformacions urbanes i millores dels serveis i les infraestructures, que crearan les condicions necessàries per a la inversió, per reforçar la nostra economia i dinamitzar els sectors econòmics, tot afavorint l’ocupació i el progrés.

Com que som un equip de persones que representa la suma d’esforços, la pluralitat i la diversitat de sensibilitats, construirem un espai de diàleg, de proximitat, de convivència i de justícia que contempli els interessos i les necessitats de tots; i això és el que donarà major solidesa a un projecte de futur, en un marc d’estabilitat institucional i de bon govern, que serveixi als interessos generals amb una actitud oberta i integradora.

tracking