Diari Més

Tribuna

El sud vol parlar

Coordinador Lliures del Camp de Tarragona

Creado:

Actualizado:

El Sud de Catalunya, del Garraf a Alcanar dels Ports i Prades al Mediterrani, territori eixut, molts cops oblidat i menyspreat a l’hora de les inversions de les administracions, volem parlar, volem dir, volem ser.

A les portes de les eleccions municipals, s’obre una oportunitat que des del territori, des del municipalisme, diguem la nostra, som terra de vi, oli, garrofa, som terra d’indústria, química, agroalimentària, pesquera, turística, d’oci, etc., etc.

Aprofitem l’ocasió, des del catalanisme centrat mirant a esquerra i dreta, però per damunt de tot, les persones, els pobles, les nostres petites ciutats, podem construir un projecte en xarxa on es tingui en compte la singularitat del territori, un territori per viure, per gaudir, per treballar.

Tenim una munió de partits locals, alguns amb afany d’expansió, però cadascú fa la seva guerra, potser ha arribat l’hora que tota aquesta energia la canalitzem cap a elaborar un projecte per la nostra terra, perquè, si no ho fem nosaltres, no ho farà ningú i si no unim forces, no ens en sortirem.

No sempre es té una ocasió com ara, on el desgavell dels partits tradicionals, fa que molta gent no sàpiga a qui donar el seu vot, des d’una gestió eficaç dels recursos, podem presentar un projecte per la nostra gent, que engresqui a participar, a invertir, que engresqui a tots aquests escèptics que volen tirar la tovallola, aquesta terra val la pena, si viu molt bé, lluny de les grans metròpolis, podem fer un projecte per la gent del Sud i pel Sud, només cal sumar, no restar.

Des del catalanisme polític liberal, llancem una plataforma que aixoplugui a tots el que pensen com nosaltres en les grans possibilitats del nostre territori, perquè repeteixo, no podem esperar que ens ho facin des de despatxos llunyans ni tan sols des de Barcelona, ara estan més preocupats en temes identitaris que no pas en el territori i les persones i estan arruïnant el país.

El nostre territori el sud bé mereix aquest esforç, sumem i esmercem tot el nostre potencial a fer d’aquesta terra un lloc on viure en llibertat i qualitat.

tracking