Diari Més

Creado:

Actualizado:

Aquests dies estic trobant a faltar el Mariano. Especialment quan comencen a sortir notícies sobre candidats a manaires d’ajuntaments. Ja sabeu que el registrador va «encunyar», i mai millor dit, allò de: «Es el alcalde el que quiere que sean los vecinos el alcalde». I J. F. Ballesteros vol ser ell el que vulguin els veïns que sigui ell. Si voleu saber la veritat, quan ho he sabut ni he esclatat a aplaudir ni tampoc he plorat. Vaig pensar en fer d’aquest article una eina de crítica sarcàstica per tocar els collons i resulta que Ballesteros només ha trucat una vegada al «jefe» per dir que li havia agradat. Així que tinc un futur de crític polític tan fosc com el PSC si continua Danny DeVito parlant dels presos polítics.

Sempre ho dic, jo vull que sigui alcalde Don Francisco Zapater Esteban, un il·lustre lletrat de la ciutat, però crec que no està per feina. Més que res perquè amb la judicialització de la política el millor alcalde que podem tenir és un advocat. Tot i que si seguim així, potser ens aniria millor que fos un funcionari de presons.

Sempre vaig tenir cor socialista i crec que no falta gaire perquè els de la rosa deixin de fer el capullo i puguem tornar a la cleda els decebuts. No us ofengueu per la paraula altisonant, ja sabeu que ho dic de forma afectuosa, bé, en realitat, no ho he dit, m’ha gravat el Villarejo i ha copiat i enganxat l’àudio perquè sembli que ho he dit. Però no penso dimitir, aquí em tindreu sempre que li aprovin els pressupostos generals al director general d’aquesta empresa. Els socialistes són bona gent i tenen bon cor, però en el tema «groc» se’ls ha aturat una mica el ritme i van «Despasito».

tracking