Calafell

El Calafell manté el somni viu als penals (3-3)

L’encert de Jepi Selva i Gerard Camps va ser determinant

Sergi Miras durant el partit contra el Noia.Cedida

El somni de la Copa del Rei del Calafell continua viu. El conjunt de Ferran López es va imposar al Noia en un duel igualat que va acabar decidint l’encert Jepi Selva i Gerard Camps a la tanda de penals.

El duel tenia doble ració d’intensitat i els de Ferran López van respondre a la pressió començant a ple rendiment. Després d’uns primers minuts de transicions dels dos equips, els verds van prendre el control. El setge a la porteria del Noia era constant. La insistència va tenir premi amb un penal a favor. Sergi Miras va perdre el duel contra Blai Roca, qui va aturar-li el remat amb el guant esquerra. En un partit d’aquesta intensitat els errors es paguen i del 0-1 el duel va anar al 1-0. En el següent atac del Noia, Jordi Bargalló va enviar un obús des de l’exterior que, tot i que Gerard Camps el va aturar, la inèrcia va enviar la bola al fons de les xarxes.

El pavelló Joan Ortoll, ple, es va posar al costat dels seus quan més els necessitaven i els de Ferran López van reaccionar. Amb el pas dels minuts la intensitat dels amfitrions es va imposar. Els verds eren els amos i senyors contra un Noia que només podia defensar-se. A poc a poc, el Calafell creixia en atac a través de les jugades d’Arnau Xaus i Joan Pascual. Finalment, el premi a la constància va arribar. Sergio Miras es va redimir i, des de darrere la porteria, amb l’ajuda del defensor del Noia, Xavi Costa, va acabar amb l’1-1. El domini local encara es va intensificar amb el gol i Miras va fer el doblet amb un remat potent des de l’exterior.

A la segona part el partit va canviar quan el Noia va despertar. Els de l’Alt Penedès van assolir l’empat a través d’Esteller quan el Calafell estava inferioritat numèrica. En la igualtat, la bola aturada va manar. Xaus va fallar la desena falta, però va fer el 2-3 en el segon intent en una falta directa. Amb tot, Rovira va sorprendre amb un xut llunyà per posar un 3-3 a l’electrònic que es va mantenir fins al final del temps reglamentari. A la pròrroga, els dos equips es van respectar per evitar faltes, així que el duel va estar condemnat als penals.

Allà, Jepi Selva, per partida doble i l’encert de Gerard Camps va donar al Calafell el bitllet a la semifinal.