El CV Sant Pere i Sant Pau guanya amb autoritat al Castellón (0-3)

Els de Vlado Stevovski continuen sense perdre cap set

El CV Sant Pere i Sant Pau guanya amb autoritat al Castellón (0-3)Cedida

El CV Sant Pere i Sant Pau continua intractable. Els deVladoStevovskivan guanyar amb autoritat (0-3) contra elMediterráneoCastellóni es mantenen líders en solitari a la Superlliga 2. Els cooperativistes se situen a tres punts delXátivaVB,IbizaiCNSabadell, els segons classificats. Aquest últim serà el següent rival dels tarragonins.

Els cooperativistes han començat la temporada endollats. Contra elMediterráneoCastellónes van emportar el primer set per laviaràpida. Amb dues ratxes de quatre i cinc punts, van encetar el partit 2-10.GarcíaTorres va ser el protagonista, perquè set dels deu punts van venirpelseu bloqueig o del seu atac. La distància era insalvable i, amb aquest marge, elsd'Stevovskivan acabar d'esquarterar els locals amb el 12-25 final. Aquest escalfament va servir perquè els castellonencs comencessin el segon quart més atents. Els locals van sabercontrarestarel 0-4 inicial amb un parcial de set punts que va remuntar el marcador. Però per superar els cooperativistes s'ha de fer més que això. Després d'un temps mort, els deVladoStevovskivan començar a treballar per tornar a tenir el control del partit i van ser capaços de respondre amb un parcial de set punts a favor que va acabar de trencar el segon set (20-25).

Finalment, el tercer set va ser controlat pel Sant Pere i Sant Pau des del primer moment, malgrat que elCastellónva mantenir el ritme. D'aquesta manera els cooperativistes van tancar un duel en el qual va destacarGarcíaTorres amb 20 punts.