El CB Valls és l'imparable líder de la lliga EBA (86-75)

Els de Víctor Neila van superar l'SD Espanyol i es mantenen invictes a la categoria amb la quarta victòria consecutiva

La plantilla al complet del CB Valls en el seu primer dia d'entrenaments.

El CB Valls, preparat per enlairar-se a la lliga EBA contra el CB QuartAlejandro Navarro

El CB Valls de VíctorNeilaes manté intractable a la lligaEBAi va sumar la quarta victòria consecutiva contra l'SD Espanyol per 86-75. Els vallencs es van imposar amb claredat al JoanaBallarten un partit que van dominar des delprimerquart i que van saber reaccionar per frenar la remuntada visitant al tercer quart.

Els vallencs van imposar el seu ritme en el primer set gràcies a l'encert d'Oriol Besora iSiscoMoreno des de la línia de tres. El primer període vaacabarambdeu punts d'avantatge per al conjunt local.A poc a poc, l'SD Espanyol buscava retallar distàncies, però els vallencs van saber mantenir el ritme del partit al descans. A la represa, el conjunt barceloní va començar més fort i, amb un parcial de vuit punts, van capgirar l'electrònic.

Els de VíctorNeilavan sortir massa relaxats, però van tenir el caràcter i l'experiènciasuficient per mantenir la calma i tornar a agafar el timó del partit al final del tercer quart (56-54). Finalment,els roig-i-blancs van esclafar l'Espanyol a l'inici de l'últim quart i van sentenciar el partit. Oriol Besora va destacar amb 17 punts i un 50% d'encert en els tirs de camp.