L'esdeveniment es va celebrar a Tarragona el darrer cap de setmana

L'equip del CA Tarragona masculí.

El CA Tarragona masculí, tercer a la Final B de 2a Divisió del Campionat d'Espanya de ClubsCedida

El CA Tarragona masculí ha finalitzat tercer de la Final B de 2a Divisió del Campionat d'Espanya de Clubs celebrat a Tarragona.

Aquest era el debut del Club Atletisme Tarragona masculí en un Campionat d'Espanya des que l'entitat es va crear el 1990.

Aquesta competició es va celebrar a les Pistes Municipals de Tarragona Natàlia Rodríguez i el guanyador va ser el Barcelona Atletisme i segon el Pegasus AC.

A l'equip tarragoní van destacar Aleix Lago en la prova dels 800 metres (1'57,75''), Víctor Jiménez en el concurs de salt de llargada (6,64 metres, marca personal) i Marc Suárez en els 5000 metres marxa (24'01,56''), ja que van guanyar les seves respectives proves. L'equip del relleu 4x400 format per Pol Aixalà, Aleix Lago, Ricard Prió i Xavier Ros van ser segons (3'28,43''), Xavier Ros a la prova de 1500 metres (4'04,44''), Pablo Ángel a la cursa dels 110 tanques, i Dídac Ríos en el concurs de salt d'alçada (1,60 metres) van aconseguir la segona posició.

Pol Aixalà en els 400 metres tanques (57,78'', marca personal), el Juan Carlos Herrera en els 3.000 metres obstacles (10'58,50''), Dídac Expósito en el llançament de pes (10,71 metres) i Enric Ramón Guim en el llançament de disc (30,10 metres) van ser tercers.

A la quarta posició van quedar el Ricard Prió a la cursa dels 200 metres (24,47''), Pedro Ortega en la prova dels 3.000 metres (9'55,32''), Manuel Pizarro en el concurs de salt de perxa (3,60 metres), Francesc Ferrando en el concurs de llançament de martell (32,50 metres), i el relleu 4x100 format per Marc José, Joan Martorell, Pablo Ángel i Hugo Saix (45,44'') i Nil Pinyol en el de triple salt (11,60 metres).

Marc Jose en el concurs de llançament de javelina va ser cinqué (35,98 metres) i sisens van ser l'Hugo Sáiz en els 100 metres llisos (12,08'') i el Joan Martorell en la cursa de 400 metres llisos (53,36'').