Futbol platja

Llorenç Gómez s'estrena amb derrota amb la Roma BS

Va caure contra el Catania BS per 6-2 a la lliga italiana

Llorenç Gómez s'estrena amb derrota amb la Roma BSRoma BS

L'estrella del futbol platja de Torredembarra, Llorenç Gómez, va estrenar-se a la banqueta de la Roma BS amb derrota el darrer cap de setmana. El torrenc va debutar contra el Catania BS a la lliga italiana i va caure per 6-2.

Malgrat la derrota, el tècnic tanca la jornada «amb molt bon sabor de boca». Celebra que «les sensacions han estat molt positives» i es mostra «molt feliç del que he vist sobre el terreny de joc». Parla de «un inici realment molt positiu perquè considero que estem en el camí correcte».

Per a Llorenç ha estat «un entrenament més».A més, afegeix que «També és un test per a ells, perquè puguin adonar-se del punt en el qual estem».

En el primer i tercer temps, el combinat de Llorenç ha estat a l'altura, mentre que en el segon període l'equip ha quedat tocat a nivell mental. El partit ha començat amb molt bon peu i molt equilibrat entre tots dos conjunts. En el minut 8 ha arribat el primer tant del Catània, que poc després ha empatat la Roma amb un gol de Valerio Giordani. Una falta innecessària li ha donat el 2 a 1 al rival en el marcador, que ha aconseguit el 3 a 1 en l'últim segon de la primera part amb un golàs per l'esquadra de Palazzolo.

En el segon temps, l'equip s'ha ensorrat i li ha faltat seguretat a nivell defensiu. Una ensopegada que han sabut saldar en el tercer període, que ha tancat Duarte amb el 6 a 2 definitiu.

Dels 6 gols del rival, 5 han estat errors de la Roma. Una circumstància que cal minimitzar de cara a futurs enfrontaments.

Alguns dels jugadors de la Roma BS únicament juguen al futbol platja durant els mesos d'estiu i la tasca del tècnic català passa per «transmetre tota la professionalitat que considero que hem de tenir, i dedicar-li tot el temps que crec que li hem de dedicar per a poder optar a aconseguir títols».