Piragüisme

La modalitat veterana del Reial Club Nàutic de Tarragona va aconseguir la segona posició per clubs

Grup de piragüistes durant una de les proves.

El Reial Club Nàutic de Tarragona celebra amb èxit la 2a Copa de España i la 1a Copa Catalunya de Piragüisme de MarCEDIDA CLUB NÀUTIC TGN

Aquest cap de setmana (13 i 14 de maig), el Reial Club Nàutic de Tarragona va organitzar dos emocionants jornades de competició en el marc de la Lliga Espanyola de Piragüisme de Mar, també coneguda com a Surf Ski, que a la vegada ha estat una prova selectiva de la selecció espanyola per al Campionat d'Europa i també per als Jocs del Mediterrani que tindran lloc a Grècia. Les regates es van dur a terme a la platja del Miracle, amb la participació de destacats esportistes d'alt nivell de tota Espanya, incloent un destacat contingent de palistes de les Illes Balears i les Illes Canàries. La competició es va desenvolupar al llarg de diversos circuits traçats paral·lelament a la línia de costa, amb distàncies variables segons les diferents categories, des d'infantils fins a sub23, sènior, veterans, mixtes i adaptat entre d'altres.

Cal destacar també la 2a posició per clubs que el Reial Club Nàutic de Tarragona va aconseguir en modalitat veterana, amb una participació de més de 40 clubs.

L'èxit d'aquesta regata es deu també en part ala col·laboració del Port de Tarragona, així com als Mossos d'Esquadra (Divisió Nàutica), a Salvament Marítim, la Guàrdia Civil, Bonàrea de Pallaresos i, especialment, al grup de voluntaris del Reial Club Nàutic de Tarragona.

Vicenç Roura, delegat de Surf Ski del Reial Club Nàutic de Tarragona, va expressar la seva satisfacció i emoció: «Ha estat increïble poder organitzar aquest esdeveniment, però sobretot, haver-lo dut a terme amb l'èxit que hem aconseguit».