El CA Tarragona se situa segon en el Campionat Català de Clubs

Hauran de rematar la feina el 13 de maig

L'equip del CA Tarragona a Santa Coloma de Gramenet.

El CA Tarragona se situa segon en el Campionat Català de ClubsCA Tarragona

El Club d'Atletisme de Tarragona va aconseguir una notable segona posició en el grup B del Campionat Català de Clubs. Aquesta primera jornada va tenir lloc el darrer cap de setmana a Santa Coloma de Gramenet. Allà, els tarragonins van obtenir un total de 392,5 punts,només sent superats pels 445 punts del conjunt local.

Els lila hauran de rematar la feina en la segona jornada, que tindrà lloc a la pista Natalia Rodríguez de l'Anella Mediterrània el 13 de maig. El CA Tarragona va oferir un rendiment molt regular per assolir la segona posició. Marina Tibau va ser l'atleta que més punts va donar a l'equip guanyant la prova de llançament de pes amb una marca de 10,30 metres. L'equip de relleu mixt format per Andrea Trapé, Pol Aixalà, Clàudia Mir i Aleix Lago també es va proclamar campió. A més, Pablo Ángel i Mireia López van quedar en segona posició en els 110 i 100 metres tanques respectivament.

La resta de competidors van completar el caseller de punts amb bones marques L'objectiu està clar: tornar a la màxima divisió catalana.