El CV Sant Pere i Sant Pau lluita, però ensopega contra el Cisneros (3-0)

Els de Vlado Stevovski va donar guerra, però el Cisneros va ser superior

L'equip del Cisneros Alter celebrando el partido.

El CV Sant Pere i Sant Pau comença amb mal peu (3-0)Cisneros Alter

El CV Sant Pere i Sant Pau comença la fase d'ascens amb una contundent derrota contra el Cisneros Alter de Tenerife per 3-0. Els tinerfenys arribaven a la competició com a l'equip més sòlid i ho van demostrar. Els cooperativistes van donar batalla en el primer set, però es van dissoldre en el segon i tercer, en els quals no van ser capaços de mostrar el seu nivell real.

El Cisneros Alter va començar fort i aviat va aconseguir distanciar-se amb un 4-10. Els tinerfenys tenien potència en atac entre Erick Costa i Fran Rodríguez. Aquest últim, el veterà, s'encarregava d'acabar cada punt que s'allargava. Era difícil puntuar a l'equip illenc. Si estaven ben posicionats, eren capaços de tornar cada pilota sense patir gaire. Els cooperativistes no trobaven el seu joc i, amb 11-18 a l'electrònic, Stevovski va tallar la dinàmica positiva rival amb un temps mort. Els tarragonins començaven a reaccionar, però el Cisneros es va posar amb un perillós 13-21. Tenien el primer set a tocar, però el Sant Pere i Sant Pau va treure el seu orgull i va començar a remar.

Totes les accions que abans no trencaven la defensa rival, ara trobaven l'espai. Julián García Torres es va fer enorme en els bloquejos i va començar a rascar punts. D'altra banda, Samuel Pacheco i Elio Carrodeguas s'encarregaven per cada banda de rematar entre el mur defensiu rival. El Sant Pere i Sant Pau va fer click, però el principal factor va ser que les recepcions començaven a ser positives. Amb temps per planejar les jugades, en comptes de només defensar-se, el Sant Pere i Sant Pau va sumar sis punts consecutius i va deixar l'electrònic 19-21. Malgrat que el Cisneros va tallar la ratxa de punts dels de Stevovski amb un fort remat d'Erick Costa, Carrodeguas, amb un remat creuat i Pacheco amb potència contra el bloqueig rival va capgirar el marcador. El partit estava en el moment més tens, però primer, amb uns dobles i, després, amb una contundent jugada, el Cisneros es va emportar el primer set per 25-27 i va donar un cop sobre la taula. La remuntada heroica tarragonina no va tenir premi.

El segon set va començar amb la mateixa dinàmica que el primer. Els de Stevovski no s'aconseguien recuperar de la cruel derrota del primer. Els tarragonins no trobaven la manera d'aturar els atacs rivals. Les recepcions no eren bones si la sort no acompanyava. Cada remat tarragoní acabava bloquejat o marxava fora. Stevovski va moure banqueta i, amb els menys habituals sobre la pista, el CV Sant Pere i Sant Pau va poder reaccionar. Del 4-14 van aconseguir el 14-20, però no va ser suficient i el Cisneros va tancar el segon set per 18-25.

La càrrega acumulada es va notar en el tercer que, el Cisneros no va donar cap opció. Els cooperativistes no trobaven el seu millor joc, els seus punts no tenien continuïtat contra un Cisneros que, simplement, va ser superior. Finalment, el tercer set va acabar 16-25 i l'equip de Tenerife es va emportar el primer partit per 3 sets a 0.

Els tarragonins inicien el camí amb mal peu i necessiten una victòria igual de contundent aquest divendres contra el CV Almendralejo Extremadura a les 10 hores.