Futbol Territorial

El Reus FC Reddis i la UE Valls perden i la classificació no es mou

El Reus és líder amb 53 punts, a tres del Valls

El Reus FC Reddis i la UE Valls perden i la classificació no es mouReus FC Reddis / Andrés Romero

El diumenge es va viure una situació insòlita a Primera Catalana. El Reus FC Reddis va caure derrotat per 0-2 contra el Vilanova i la Geltrú, però la UE Valls no va poder aprofitar-ho perquè també va perdre el seu partit contra el Viladecans.

El Santfeliuenc i el Can Vidalet, tercer i quart classificats, tampoc van guanyar, així que la situació a la part alta no es va moure: el Reus continua líder i, el Valls, segon a tres punts. Els roig-i-negres va tenir un partit mogut. Van jugar 73 minuts amb un home menys per l'expulsió de Raúl Melo i van acabar el duel amb deu targetes grogues. La tensió va ser màxima i no van poder fer res per evitar la derrota.

La UE Valls, per la seva banda, va perdre per un gol de penal a la primera meitat. Els vallencs van tenir ocasions per marcar a la represa, però no van estar encertats i sumen el segon partit sense guanyar