Núria Gil es corona a la Patagonia Run

La reusenca va guanyar la prova de marató a Argentina

Núria Gil.

Núria Gil es corona a la Patagonia RunPatagonia Run

L'atleta reusenca Núria Gil es va coronar el darrer cap de setmana guanyant la prova de la marató a la PatagoniaRun. Gil va travessar l'oceà per participar enl'exigentprova d'Argentina, en la qual va formar part dels 6.000 participants.

En aquest esdeveniment de muntanya, els corredors van deixar anar des de la base del CerroChapelcofins al seu cim en elFiloa 1980 metres sobre el nivell de la mar, recorrent canyons, el rierolTrabuncoi elMallínGrandeen un imponent paisatge acolorit pel bosc de roures. Una carrera emocionant per als quals van córrer per la majestuosa Patagònia.

En la prova detrailmés imponent del continent americà, Gil va obtenir la primera posició amb una marca de4h09'50''. D'aquesta manera, la reusenca completa el seu quart títol de la temporada després d'emportar-se el Campionat d'Espanya de Pujada Vertical, el Campionat de Catalunya i elTransgrancanaria.