Empat frustrant (1-1)

Els grana van de més a menys i aconsegueixen un punt que val ben poc

Empat frustrant (1-1)Cedida

El Nàstic de Tarragona va empatarcontra l'Osasunaper 1-1 en un partit frustrant. Els grana van anar de més a menys, van aprofitar les accions que van tenir a la primera meitat, però es van anar desinflant a la segona per acabar sumant un punt que serveix de ben poc. D'aquesta manera, el Nàstic va desaprofitar una oportunitat de posar-se a sis punts del play-off d'ascens.

Els grana sabien quedevienuna victòria al Nou Estadi Costa Daurada després de l'últim empat a zero contra laNucíai van començar el partit amb el ganivet entre les dents. La primera acció ofensiva del partit, però, va ser de l'OsasunaPromesas.Elseu lateral, Moreno, va centrar una pilota a l'àrea que es va enverinar i va acabar als peus deBenitoal segon pal, però l'extrem visitant, per sort, no va poder rematar. Amb aquesta acció, l'OsasunaPromesases va presentar com un filial diferent que destaca pel seu futbol directe. El Nàstic no es va fer enrere i entreTirleaiLupues van muntar un contraatac que no va rematarLupuper poc. La rèplica del filial navarrès va serinstantàniai, de nouBenito, va culminar una jugada amb un remat queManuGarcíava aturar. Els primers minuts del partit eren frenètics, els dos equips s'intercanviaven cops com dosboxejadorssobre un ring.

Els grana es van mostrar amb les idees clares. A diferència del duel contra laNucía, els de Dani Vidal avançavenambpocs passos, però més directes. La primera del Nàstic va arribar per l'esquerra. EntreAarónReyi Joan Oriol van posar la pilota a l'àrea i Marc Fernández va rematar el xut, però aquest va sortir fora. L'Osasuna no abaixava els braços i, si no posava el perill sobre la porteria deManuGarcíade córner, ho feia amb contraatacs incisius que portaven més d'un mal de cap a la defensa grana.

ManuGarcíava haver d'actuar més del compte perquè, amb el pas dels minuts, la igualtat inicial es va anar decantant a favor del conjunt rival. En aquesta baralla sobre el ring, l'Osasuna va agafar la iniciativa i el Nàstic no podia fer una altra cosa que tancar-se en defensa. La mossegada inicial es va perdre i, fins i tot, van aparèixer alguns dubtes en defensa.

A les acaballes de la primera meitat, la dinàmica es va trencar. El Nàstic va despertar, primer amb una acció individual deTirleaper banda i, després, amb una ocasió per Marc Fernández, que va passejar la pilota per la frontal de l'àrea sense trobar el remat. El partit s'acostava al descans i era el torn del Nàstic d'atacar. Joan Oriol va cedir l'esfèric aLupuen un servei de banda i el davanter grana, bregant amb els defensors, vaarrossegarl'esfèric des de la banda fins al punt de penal. Quan va poder rematar, els defenses la van aturar i van deixar la pilota morta a l'àrea. Allà estavaGuillermoque, sense fer un gran partit fins aquell moment, va aparèixer quan se'l va necessitar, per empènyer la pilota al fons de la xarxa. L'Osasuna va tenir tres clares, però elpartitva marxar al descans 1-0.

A l'inici de la segona meitat, la igualtat va tornar sobre la gespa. El conjunt navarrès buscava l'empat, però el Nàstic també trobava forats gràcies a les accions individuals deTirleaper la banda. SantiCastillejova voler revolucionar el partit amb un triple canvi, i ho va aconseguir. El tècnic visitant va posar sobre la gespa el seu pitxitxi,Barberoi, en la primera acció que va tenir, va marcar. El perill de l'Osasuna arribava per la banda deTirlea.IkerBenitova guanyar el duel per la banda i va centrar una pilota a la línia, just abans que sortís fora.Barberoes va alçar per sobred'EricMontesArcea l'àrea petita i va marcar l'empat a plaer, perquèManuGarcíaestava al primer pal.

El gol va ser una galleda d'aigua freda i Vidal va voler canviar la dinàmica del partit amb canvis. Pablo i RobertSimónvan entrar al camp, però, el segon, a la primera que va tenir es va trencar el tendó d'Aquil·les amb un mal gest. El partit es va escalfar progressivament a causa de les accions dubtoses de l'àrbitre i, l'Osasuna, va tenir ocasions per marcar. Malgrat això i els set minuts d'afegit, el Nàstic va acabar empatant contra l'OsasunaPromesas, en un partit frustrant i decreixent.