Futbol Platja

El CFP Torredembarra guanya la Llorenç Beach Soccer Cup 2023

Es van imposar per penals al CDF Fran Mejías

El CFP Torredembarra guanya la Llorenç Beach Soccer Cup 2023Cedida

El CFP Torredembarra s'ha proclamat campió de la competició després d'imposar-se en el torn de penals al CDF Fran Mejías.

El partit ha estat marcat per la gran igualtat entre tots dos conjunts. Catalans i gaditans han saltat al camp amb tot, disposats a alçar-se amb el títol. La intensitat s'ha palpat sobre la sorra de Torredembarra des del primer minut de la trobada, que s'ha convertit en tot un espectacle per als centenars d'aficionats que s'han acostat a la platja de la Paella per a viure l'esdeveniment en primera persona.

Després de tancar el temps reglamentari amb un empat a 2 en el marcador, tots dos equips han intentat decantar la balança cap al seu costat durant la pròrroga. Però el resultat s'ha mantingut intacte al llarg d'aquests tres minuts i la trobada s'ha acabat decidint en el torn de penals (4-3).

La tercera posició ha estat per al Roses Platja, campió de la primera edició de la competició, que s'ha imposat per 3 a 2 al Ajara Geòrgia, que s'estrenava com a primer equip internacional del campionat aconseguint finalment la quarta plaça en un partit on s'ha evidenciat la superioritat dels gironins de Dani Haro, que han demostrat ser un grup més compacte.

El cinquè lloc se l'ha emportat El CFPT Cambrils i la sisena posició ha estat per al CFP Tarragona.

Quant als trofeus individuals, l'MVP ha estat per a Wail el Ouariachi (CFP Cambrils), el de Millor Porter per a Biel Rius (CFP Torredembarra), i el premi al màxim Golejador per a Marc Font (CFP Torredembarra), Adam Ouaaliti (Roses Platja) i Jose Marin (Pepe) (CDF Fran Mejías).