El Liceo li arrenca el somriure al Calafell en els últims segons (4-4)

L'empat manté vius els de Ferran López a Europa

Els jugadors del Calafell celebrant una victòria.

El CP Calafell prepara la cavalleria per carregar contra el Reus a la CopaCedida

El CP Calafell es va quedar a un pas del miracle. Els calafellencs van aconseguir l'èpica amb una gran remuntada a la segona meitat, però els tres punts es van esfumar en els últims segons del partit. El Liceo arribava al duel amb les ganes de millorar el nivell mostrat a la Copa del Rei i en els primers minuts del partit els gallecs van deshabilitar completament els calafellencs. De fet, en el segon minut de partit Pol Manrubia va trencar el gel avançant els locals a través d'un xut llunyà que es va filtrar entre els jugadors verds.

El domini gallec es va estendre durant la primera meitat i, fins i tot, van tenir el segon de penal, però Gerard Camps aguantava el Calafell sota els pals aturant totes les ocasions possibles. Els atacs dels de Ferran López eren tímids. La defensa del Liceo tenia lligat de peus i mans a Martí Casas i el Calafell gairebé no va veure la porteria en el primer temps. Just a l'últim segon de la primera meitat, el Liceo va elaborar un contraatac de manual per posar el 2-0. A la represa el partit va canviar completament. El Calafell va fer un pas endavant i, minut rere minut, les internades guanyaven en perill. Finalment, els verds van obtenir el seu fruit i Martí Casas va marcar el 2-1 amb un remat a la mitja volta. L'entrada d'Humberto va esbojarrar el partit i, gràcies a la seva pressió, Jordi Ferrer va marcar el gol de l'empat.

El Liceo va reaccionar a l'instant per tallar la rauxa calafellenca, però, en dos minuts màgics, Mendes i Arnau Xaus van posar el 3-4 en el marcador. El Calafell estava assaltant Riazor, havien dominat el segon temps i tenien la victòria a tocar, però mai es pot donar el Liceo per vençut.

Quan faltaven quinze segons pel final, Àlex Rodríguez va empatar, va arrencar el somriure del Calafell i els va deixar un empat agre que no els elimina, però els complica molt el camí a Europa.