El Nàstic de Dani Vidal comença amb bon peu (2-0)

Els gols de Guillermo i Joan Oriol van posar la comoditat en el marcador i la defensa grana va tornar a alçar-se

El Nàstic de Dani Vidal comença amb bon peu (2-0)Gerard Martí

El Nàstic de Tarragona de Dani Vidal comença amb bon peu. Els grana vanrealitzarun partit molt treballat tant en l'aspecte ofensiu com el defensiu i va deixar poques opcions a la Real Sociedad B. La imatge d'aquest partit va ser totalment contrària a la que es va veure contra l'Eldense. L'esforç dels jugadors es va veure i l'afició va respondre.Guillermoi Joan Oriol van posar la comoditat en el marcador i el mur grana es va tornar a alçar amb un EricMontesArcedestacat.

L'ambient en el Nou Estadi Costa Daurada tenia una càrrega d'electricitat diferent de l'anterior contra l'Eldense. Just abans que l'àrbitre xiulés l'inici del partit, l'afició grana va començar a animar els seus jugadors, aportant una rauxa de motivació extra que es van notar en els minuts inicials. Dani Vidal va destacar que volia un equip que mossegués a camp contrari i que es deixés tot en el camp i en els primers minuts això es va notar. Els grana pressionaven la sortida de pilota rival i provocaven errors entre la seva línia defensiva. Això va provocar que la pilota no sortís del camp de la Real Sociedad B en cap moment dels primers deu minuts. Fins i tot, Marc Fernández es va atrevir amb el primer xut del partit des de gairebé mig del camp. Marc va veure el porter avançat i no va dubtar, la pilota va anar fora, però els aficionats del Nàstic van agrair el valor i van continuar animant.

De la mateixa manera que el partit contra l'Eldense, el Nàstic va tancar el seu rival, però la gran diferència és que, al minut 3, va tenir l'encert de marcar el primer gol del partit. Aquest va venir d'una jugada a pilota aturada. Des del mig del camp, el Nàstic va enviar la pilota a la banda dreta. Allà, Quintanilla no va dubtar i amb el cap va centrar la pilota al punt de penal. RobertSimón, ahir titular, la va baixar amb el pit i va deixar la pilota morta sense cap defensor a prop.Guillermola va enxampar amb el pal i va enviar-la al fons de la xarxa. El Nou Estadi Costa Daurada va embogir iGuillermova trencar la seva sequera golejadora.

La Real Sociedad B no es va quedar enrere i va començar a dominar la possessió poc després del gol. El filial basc va mostrar la qualitat dels seus jugadors a l'instant. Els de Sant Sebastià tocaven la pilota amb criteri i no necessitaven molt per generar perill. De fet,ManuGarcíaaviat va haver d'estirar-se per evitar l'empat.

Entre el domini rival, el Nàstic es va fer un forat per la banda dreta. Entre la velocitat de RobertSimóni la de Marc Fernández, van tornar boja la defensa rival i el Nàstic va tenir opcions de marcar el segon. Gràcies a una passada filtrada,Guillermoes va plantar sol davant del porter, però va enviar la pilota al pal. Minuts després, RobertSimónva fer un gran centre a l'àrea, peròGuillermono va arribar a rematar per mil·límetres. El joc s'estava intensificant amb les faltes de la Real Sociedad i Pol Domingo va haver de ser substituït per lesió. Malgrat la pressió rival, el partit va anar al descans amb l'1-0 en el marcador.

L'inici de la segona meitat va venir amb un sobreesforç de la Real Sociedad B. Els bascos volien remuntar i el Nàstic es va tancar en defensa i va esperar la seva oportunitat. Minut a minut, el filial aconseguia les ocasions, però els grana van alçar el mur grana i es van fer infranquejables. A poc a poc, el Nàstic veia escletxes entre el joc rival tan ofensiu. D'aquesta manera, van començar les incursions. Al principi eren contraatacs tímids, però a poc a poc, s'apropaven amb més perill a l'àrea rival. En una d'aquestes,AarónReyportava la batuta. Eren tres jugadors grana per quatre defensors rivals, però, del no-res,Reyva extreure or. L'extrem grana es va encarar amb el defensa dins de l'àrea per driblar-lo. Aquest va caure en el seu parany i li va provocar penal. L'àrbitre ho va veure clar i va xiular a l'instant. Joan Oriol va ser l'encarregat i, amb tota la calma, el capità va enganyar el porter rival i va marcar el 2-0.

Amb la comoditat del marcador, el Nàstic va passar a la defensa. Vidal va fer jugarPochettinoi aquest va aprofitar els minuts amb detalls de qualitat. Els minuts passaven, la defensa grana es va fer enorme i va tancar una victòria necessària.