El CBT recupera el somriure al Serrallo (79-72)

Els de Berni Álvarez van vèncer el Sese amb un gran partit d'Ousmane Ndour

El CBT recupera el somriure al Serrallo (79-72)CBT

Nova victòria delCBT al Serrallo per seguir el rastre del capdavant de la classificació, la bona defensa i l'encert sobretot en el segon quart, així com el bon joc per seguir al partit en el darrer període han sigut les claus. Els millors del partit per part blava van ser Ousmane amb 18 punts i 7 rebots per 21 de valoració, molt ben acompanyat per Sisco amb 14 de valoració i Estebanell amb 16.

La primera cistella del partit va ser del Sese. El conjunt rival començava amb força amb un triple, peròBuscail contestava amb una cistella de tornada. El Sese va començar encertat des de la línia de tres, i el CBT va haver de treballar de valent. La mala sort amb les lesions va tornar a aparèixer i, aquesta vegada, va ser Doche quihavia de ser substituït per una lesió al bessó esquerre. Els visitants seguien de dolç amb molt encert (6-13). Malgrat això els tarragonins semblaven trobar l'anella amb més facilitat i continuaven enganxats en el marcador. Berni demanava temps mort després d'una altra cistella visitant que estava veient el cèrcol com una piscina en aquest primer quart (10-19). El signe del partit semblava canviar després de dues cistelles consecutives. El final arribava amb un marcador de 16 a 23.

El segon quart començava amb els tarragonins molt endollats que amb un parcial de 8-0 es posaven per davant per primer cop. Un altre triple de Sisco, obligava Carlos Espona a demanar temps mort amb aquest parcial d'11-0. Un triple visitant trencava el parcial en contra, Güixens la tornava per continuar sumant en el marcador. Bona assistència d'Estebanell per Buscail que aconseguia un 2+1, el parcial continuava ara amb un 18-3. Espectaculars minuts d'Estebanell que aconseguia el seu segon triple del partit, i ara torn per Sisco que encistellava el seu tercer triple de la tarda (40-28). Tornaven a demanar temps mort els visitants, que trobaven en el triple el seu refugi. El descans arribava amb una cistella d'Estebanell després de la pisarra de Berni (46-36).

En la sortida del descans, Adrià Duch encertava des de la llarga distància, però els barcelonins no donaven el seu braç a tòrcer i continuaven enganxats en el marcador. Reyes encertava de tres i deixava només cinc punts d'avantatge en el marcador a mitjans del tercer quart. Estebanell continuava de dolç i assistia sense mirar a Ousmane que aconseguia anotar, temps mort visitant (56-47). Güixens anotava després d'un bon contraatac i la defensa blava es feia forta per recuperar la possessió. El final arribava amb un marcador de 63-59.

L'últim quart seguia amb la mateixa tònica, Estebanell encertava des de la lína de tres per donar aire als locals (66-61). Un altre triple visitant els posava a només un punt. Demanava temps mort Berni Álvarez. Adrià Duch donava molt d'aire a l'equip amb un triple molt important. Sisco Moreno aconseguia una cistella molt complicada (72-66), demanava temps mort Carlos Espona. Moment Duch amb un altre triple (75-66). Restava minut i mig, Berni demanava temps mort després d'un triple visitant (77-69). Fernández trobava a Ousmane a escassos segons per finalitzar la possessió (79-72), temps mort visitant. El final arribava amb aquest mateix marcador.