Desfeta total grana a Soria (3-1)

El Nàstic es va descompondre en vint minuts a la segona meitat i va regalar un partit que podria haver rematat al primer temps

Desfeta total grana a Soria (3-1)Nàstic

El Nàstic de Tarragona es va enfonsar completament a Soria. Els d'Iñaki Alonso van caure com les fitxes d'un dominó després que el Numancia li aixequés el 0-1 per acabar guanyant 3-1 en qüestió de minuts a la segona meitat. Els grana van començar amb bon peu la primera meitat, però no van aprofitar la seva superioritat i van acabar caient amb una gran desfeta a la segona meitat.

Els grana van començar la primera meitat amb el pla de partit ben estudiat. De la mateixa manera que els primers minuts contra el Murcia, el Nàstic va pressionar la sortida de la pilota del Numancia i, aviat, va agafar les regnes del partit. Els sorians estaven còmodes sense la pilota i esperant tancats en defensa i els d'Iñaki Alonso ho van aprofitar. Sense gaires pressions al mig del camp ni a la sortida de la pilota, el Nàstic va començar a carburar i les primeres ocasions van arribar. La primera del partit la va tenir Pablo Fernández. Aquesta va venir d'una acció ràpida i fluida al primer toc entre Guillermo i Aarón Rey, però el remat de Pablo va acabar a les mans d'Ayesa. Era un avís i els grana, ahir amb la tercera equipació, de negre, van començar a fer passos endavant cap a la porteria del Numancia. Tanta progressió va acabar donant els seus fruits.

El primer gol del partit va arribar d'un servei de cantonada. Feia bastant que el Nàstic no marcava des del córner i aquest va arribar amb facilitat. Andy Escudero la va posar al primer pal, Guillermo la va pentinar cap al segon i Quintanilla va rematar la pilota amb el peu enviant-la gairebé a l'escaire. El gol va fer esclatar d'alegria a tot l'equip i, amb la feina feta, el Nàstic va anar abaixant les revolucions minut a minut.

El Numancia era l'equip que anava perdent, però tampoc va ser valent de prendre riscos per empatar el duel. En aquest paper el Nàstic es va mostrar còmode i, sense arriscar, va deixar que passessin els minuts entre lluites al mig del camp i ocasions tímides a les dues porteries. El Nàstic no va voler aprofitar els minuts de superioritat de la primera meitat i va marxar al descans sense matar el duel.

A la segona part el partit va canviar per complet amb l'entrada de Carrillo a les files del Numancia. Els locals van prendre el protagonisme totalment i aviat van provocar la primera jugada del partit. Fer Román va rematar una jugada estratègica i la pilota va passar llepant el pal dret de Parra. El Numancia avidava que havia canviat el xip i el Nàstic es va anar fent petit. Els d'Iñaki Bea vivien a l'àrea grana i Gorostidi va cometre un penal il·lús que va començar la desgràcia.

Dani Parra va aturar el penal a Rubén Mesa, però Mancebo, que en el moment del xut ja era dos o tres passos dins de l'àrea, va marcar l'empat. En plena lluita en el fang, el Nàstic va rebre un cop contundent al cap i es va quedar estabornit. El Numancia va aprofitar l'empenta i Carrillo va comandar l'equip per marcar el segon. El jugador va fer un centre-xut que Rubén Mesa va desviar per marcar el segon dos minuts després del primer. En un tres i no res, el Numancia va girar la truita del partit i el Nàstic va abaixar els braços completament. Mentre els grana queien com un castell de naips, els locals van marcar el tercer gol. Aquest va arribar de servei de cantonada. El centre va arribar al segon pal i la pilota es va quedar morta dins de l'àrea. Mesa va actuar de davanter centre i va matar a l'equip amb el tercer xut.

El Nàstic havia desaparegut totalment del partit i Iñaki Alonso preparava dues bateries de canvis per intentar capgirar la situació. Poc va servir quan entre Marc Montalvo i Josema van cometre un nou penal. Carrillo va anar per marcar el quart, però Dani Parra es va vestir d'heroi i va tornar a aturar una pena màxima. Aquesta vegada, entre Parra, que es va aixecar com un gat, i Bonilla, els grana van evitar el gol.

Amb l'entrada de Bonilla i Lupu i, sobretot, després de l'aturada del penal de Parra, el Nàstic va intentar reaccionar, però ja era massa tard. L'única ocasió pel partit va arribar d'una jugada individual de Lupu i del posterior remat tímid de Marc Fernández a les mans del porter local. Poca cosa més va donar el partit, el Nàstic, enfonsat, va caure contra el Numancia i es complica encara més la temporada.