Derrota de l'Ibersol CBT davant del CB Santfeliuenc per 49 a 80

Els de Berni Álvarez no van poder contra el líder en un partit molt incòmode de principi a fi.

Imatge durant el partit.

Derrota de l'Ibersol CBT davant del CB Santfeliuenc per 49 a 80CBT

Derrota de l'Ibersol CBT davant el líder del grup en un partit molt incòmode de principi a fi, on els visitants van estarmolt més ficats amb la idea clara de tancar el partit ràpidament. Els locals amb una última embranzida van poder maquillar una mica el marcador. Buscail amb 11 punts, 5 rebots i 14 de valoració, va ser el millor per part de l'equip de casa.

La primera la feia David Fernández, Brià va contestardes del triple. Ràpidament, els visitants van aconseguirun parcial de 0-8 per començar a manar en el marcador (2-8). Güixens va trencarel parcial robant la pilota i finalitzant al contraatac mentre entraven Ousmane i Sisco a pista per intentar canviar el ritme del partit. Berni va demanartemps mort per reordenar l'equip després de recuperar la pilota (8-14). El primer quart va acabar amb un marcador desfavorablede 8-19.

El segon quart va començaramb els visitants dominant i els de Berni sense trobar encert de cara a cistella (9-23). Sisco va ferla seva primera cistella per trencar la mala ratxa, però els barcelonins continuaven anotant. Dos triples consecutius van posarmolt coll amunt el partit pels locals,amb Berni demanantun altre temps mort (13-35). Els visitants jugaven a plaer i els de Berni només van aconseguiranotar en jugades aïllades. El descans arribava amb un clar marcador de 19 a 44 en contra.

En la sortida del descans, Ousmane va ferla primera cistella, però el partit no semblava canviar i els tarragonins no trobaven la manera de trobar la tecla adequada. Transcorrien els minuts i els visitants no feien més que eixamplar l'avantatge. El tercer quart va fianlitzaramb un marcador molt desfavorable de 31 a 65.

L'últim quart va seguiramb la mateixa tònica, el ritme el capitanejava Santfeliu i els homes de Berni no trobaven la manera d'arribar a la cistella amb claredat. Mendes va aconseguirun triple, Tomás va recuperarla pilota i Ousmane va finalitzarsota el cèrcol en què podia ser perfectament la primera ratxa positiva en anotació (38-78). Nou triple, aquesta vegada de JJ quan restaven cinc minuts per finalitzar. JJ hi va tornardes del pal baix i s'aconseguia un parcial de 9-0, però segurament era molt tard per lluitar pel partit. Mendes va rematarun contraatac, els visitants van semblarrelaxar-se i això ho van aprofitarels locals per anotar amb més facilitat. Ousmane va esmaixaral contraatac i es va arribaral final amb un marcador de 49 a 80 a favor dels visitants.