Un CBT marcat per les baixes cau al Serrallo contra l'Igualada (59-73)

Els de Berni Álvarez van patir la manca de rotacions als últims quarts

Un CBT marcat per les baixes cau al Serrallo contra l'Igualada (59-73)CBT

Derrota al Serrallo de l'Ibersol CBT en un partit molt irregular on la segona meitat va ser dominada totalment pels visitants. Una sortida molt bona dels locals no va ser suficient per seguir en la mateixa línia la resta del partit. Els de Berni no van poder sobreposar-se a les baixes i a més, un error va fer que Güixens no pogués participar del partit. El millor va ser JJ Miguel amb 9 punts 11 rebots per 19 de valoració que no van ser suficients.

La primera la feia David Fernández des del triple i aconseguia una adicional (4-0), Mendes recuperava la pilota i esmaixava. Doche des del triple posava un 9-0 d'inici. Els visitants inauguraven el marcador des del tir lliure (9-2). S'apropaven els igualadins des del triple, JJ tornava la cistella amb un bon moviment al pal baix. Sisco aconseguia el seu primer triple a minut i mig de finalitzar el quart. El final arribava amb un marcador de 17-9.

El segon quart començava amb un parcial de 0-5 dels visitants que obligava Berni a demanar temps mort. Trencava el parcial Buscail amb una bona acció amb Estebanell. Ander aconseguia un triple per donar aire als locals quan semblava que els visitants es començaven a trobar en el partit. Una acció de dos més u visitant retallava diferències (23-21). La tornava Buscail en l'acció posterior. Restava minut i mig per arribar al descans, el marcador reflectia un igualat 25-22. Burgès des del triple donava el primer avantatge en el marcador pels grocs. La tornava Doche quan restaven vint segons (28-26). Arribava el descans amb aquest mateix marcador.

En la sortida del descans, els igualadins es posaven per davant amb un triple de Benito, però Fernández tornava a posar els blaus per davant. Fons des del triple tornava a posar per davant els visitants. Un altre triple d'Igualada obligava Berni a demanar temps mort (32-37), restaven sis minuts. Es mantenia el marge quan restaven tres minuts per finalitzar el tercer quart. Un altre triple visitant posava el màxim avantatge en el marcador. Dos punts més de JJ trencaven la mala dinàmica. Estebanell aprofitava els dos tirs lliures de falta antiesportiva. Ander també anotava els dos lliures i el final arribava amb un marcador de 43 a 45.

L'últim quart començava dues cistelles dels visitants, una tercera obligava Berni a demanar temps mort (43-51). Anotava ràpidament Buscail en la sortida del temps mort. Dues cistelles més dels d'Igualada posaven un avantatge prou alt (47-57). Els igualadins se sentien molt còmodes i dominaven, ara anotaven després d'un bon moviment. Un triple de Tejero posava molt coll amunt el partit pels locals (47-63), que no trobaven ni l'encert ni la intensitat defensiva adequada. Mulió aconseguia cinc punts seguits (49-68) i Doche ara si, anotava de tres. Un altre triple de Tejero a manca de dos minuts i mig semblava sentenciar el partit. El final arribava amb un marcador de 59-73.