El CV SPiSP reivindica la segona posició amb una nova victòria (3-1)

El CV Roquetes va superar el Zaragoza per 3-1

El CV SPiSP s'emporta el derbi contra el Torredembarra (1-3)

El CV SPiSP s'emporta el derbi contra el Torredembarra (1-3)Cedida

El CV Sant Pere i Sant Pau de Vlado Stevvoski va tornar al camí de la victòria després de superar el Xátiva VB per 3-1. Els cooperativistes es volien refer de la derrota de la setmana passada i ho van fer contra el Xátiva amb unes grans actuacions d'Elio Carrodeguas i Samuel Pacheco. Els dos jugadors van ser els màxims anotadors amb 21 punts. L'exigència per guanyar-se una de les dues posicions del play-off d'ascens és màxima i, gràcies a aquesta victòria, es van garantir el seu lloc una setmana més. El primer set el van dominar els d'Stevovski amb mà de ferro i el van guanyar per 25-18 sense donar cap opció.

El Xátiva va contestar els locals en el segon set amb un triomf contundent, però els cooperativistes no van abaixar els braços i van acabar per tancar el partit amb 25-20 en els dos sets següents. El CV San Roque, perseguidor dels cooperativistes, va guanyar el Castellón i es va col·locar tercer empatat a punts amb el Sant Pere i Sant Pau. El CV Roquetes continua de dolç i es va posar quart després de vèncer per 3-1 al CV Zaragoza. El Cèvol Torredembarra va fregar la remuntada contra el CV Valencia, però va perdre per 3-2.