La Pobla de Mafumet aguanta i s'emporta els tres punts (2-3)

Joan Torrents i Santi Guzmán van ser els golejadors

Sergio Bono.

Sergio Bono i Edu Taboada marxen de la Pobla de Mafumetcedida

La Pobla de Mafument d'Adolfo Baines va tornar a guanyar ahir al camp de la Montanyesa en un partit dur en el qual el conjunt local gairebé va acabar remuntant. Els errors individuals i l'empenta local van provocar un final del partit agònic. Tot i això, els pobletans van vèncer i es queden a quatre del play-off d'ascens. El partit va començar amb ocasions pels de Baines i Joan Torrens, rematador nat, va marcar el primer després de caçar un centre lateral als 10 minuts de partit. Poc després, l'atacant feia el segon de penal.

A la sortida, la Montanyesa va retallar distàncies, però una gran jugada individual de Santi Guzman va tornar a ampliar la diferència de gols i va posar l'1- 3. La comoditat no va durar ni un minut perquè a la següent jugada els locals van marcar el 2-3. La Pobla va saber patir i va acabar tancant el duel amb victòria